Dizüstü bilgisayar parça değişimi

krakozovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acer Aspire 6930G adlı bilgisayarım var 4gb ram 1gb ekran kartı mevcut 320 gb hard disk acaba hangi parçaları değiştirebilirim bunun hakkında yardım edebilir misiniz anakartın modelini özelliklerini nasıl öğrenebilirim bir kaç programla araştırdım yalnız bir şey bulamadım :blink:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Acer Aspire 6930G adlı bilgisayarım var 4gb ram 1gb ekran kartı mevcut 320 gb hard disk acaba hangi parçaları değiştirebilirim bunun hakkında yardım edebilir misiniz anakartın modelini özelliklerini nasıl öğrenebilirim bir kaç programla araştırdım yalnız bir şey bulamadım :blink:

arkadaşım ne bana kız ne darıl ne kız ne de icinde küfür et (sen iyimisin acaba):) daha ne istiyorsun bu özelikdeki bir laptop neyini değiştirecen

ankartın özelikleri icin bunu indir

http://www.tamindir.com/program/20785/AIDA64_Extreme_Edition.htm

lewiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
acer aspire 6930g adlı bilgisayarım var 4gb ram 1gb ekran kartı mevcut 320 gb hard disk acaba hangi parçaları değiştirebilirim bunun hakkında yardım edebilir misiniz anakartın modelini özelliklerini nasıl öğrenebilirim bir kaç programla araştırdım yalnız bir şey bulamadım :blink:
ram 8 gb hdd 1 tb olabiliri dahada değiştirmek istiyorsan cihazi komple değiştir

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
adsz10il2.jpg

Ram ve HDD Değiştirebileceğiniz parçalar. Ekran kartı değişimi ile ilgili herhangi kaynak bulamadım.

krakozovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ne bana kız ne darıl ne kız ne de icinde küfür et (sen iyimisin acaba):) daha ne istiyorsun bu özelikdeki bir laptop neyini değiştirecen

ankartın özelikleri icin bunu indir

http://www.tamindir.com/program/20785/AIDA64_Extreme_Edition.htm

haklısın valla öyle bir meraktır sorayım dedim anakartın özelliklerini öğrendim teşekkürler :)

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:58 ----------

adsz10il2.jpg

Ram ve HDD Değiştirebileceğiniz parçalar. Ekran kartı değişimi ile ilgili herhangi kaynak bulamadım.
ram lewiss arkadaşın dediği gibi yükseltilebiliyormuş yalnız 8 gb yapmam için ne yapmam lazım 4gb iki tane ram mi almam gerek birde hdd yi de nerden temin edebilirim :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
ram lewiss arkadaşın dediği gibi yükseltilebiliyormuş yalnız 8 gb yapmam için ne yapmam lazım 4gb iki tane ram mi almam gerek birde hdd yi de nerden temin edebilirim :)

2 x 4 gb olarak temin edip takabilirsiniz. HDD, Ram gibi ürünleri hepsiburada.com, vatanbilgisayar.com gibi yerlerden temin edebilirsiniz.

HDD 2.5" olarak alabilirsiniz.

krakozovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1lk3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7200 rpm hdd al bence iyi gider performansı artar raminide arttırabilirsin ekran kartı otomatik olarak artıcaktır ram artınca