Dizüstü bilgisayar önerisi

emre51_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, biligsayar almayı düşünüyorum ama kararsızım. bir kaç sorum olacak
1) AMD ve Nvidia ekren kartları arasında oyun oynarken ciddi bir grafik ve performans bakımından bir fark varmı?
2) farklı markaların neredeyse aynı özellikteki makinaları arasındaki fiyat farkı çok fazla olabiliyor, yani marka önemli mi?
Cevap ve makina önerilerinizi bekliyorum

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1.si modeline göre değişir 2. si asus ve lenovo genelde aynı özellikte ve uygun fiyatlıdır tabi apple markalı bir laptop çok pahalı olabiliyor 3. kaç tl ye laptop almayı düşünüyorsunuz

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Konusu acilmisken sorayim bende,su siralar ttnet in toshiba ve asus kampanyası mevcut..toshibayi almayi dusunuyorum bu pc bilen kullanan varmidir..?

emre51_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en fazla 1800-1900 felan
ttnetin kampanyasına baktım toplam fiyatı çok pahalıya geliyor o bilgisayar o fiyat etmez bence

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Toshiba c55a diye geciyor.. 2100 falan geliyor internette okadar arastirmama ragmen saglliki bir bilgi bulamadim.. su siralar ttnet in verdigi latoplardan alinirmi arkadaslar veya alip kullanan varmidir.

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konusu acilmisken sorayim bende,su siralar ttnet in toshiba ve asus kampanyası mevcut..toshibayi almayi dusunuyorum bu pc bilen kullanan varmidir..?

Yıllardır toshiba kullanırım. hala evimde 3 yıllık belki daha fazla toshiba var(satallite L655). çok ısınır,ilk başlarda korkmuştum ama ne yavaşladıgını gördum ne dondugunu nede reset attıgını. tek bir kere bile sogutucu vb kullanmadım. bana sorarsanız dizüstü için ya TOSHIBA alın yada SONY VAIO. gerisi hikaye...