Dizüstü Bilgisayar İçin Monitör Tavsiyesi

seymaermantas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Selam, bilgisayarımın ekran kartı bozuldu. Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartının yandığını, tamirininin zor ve pahalı olacağını söyledi. Bunun yerine dahili ekran kartı ile uyumlu bir monitör alıp, bu şekilde bir süre daha kullanmamı söyledi. Önerebileceğiniz bir monitör var mı?

Bilgisayarın ekran kartı Intel HD Graphics 5500, işlemcisi de Intel Core i5-5200U'muş.

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Aga b ekran kartın nasıl yaktın baya üzüldüm normlade kolay kolay yanmaz ama
Hd graphics işlemci ile gelen bir donanım ekran kartı bile denenemez sadece görüntü işler
cs go bile zor oynarsın :(

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Sen paradan haber ver ona göre bakalım ben 24 inç AOC kullanıyorum memnunum

seymaermantas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Aga b ekran kartın nasıl yaktın baya üzüldüm normlade kolay kolay yanmaz ama
Hd graphics işlemci ile gelen bir donanım ekran kartı bile denenemez sadece görüntü işler
cs go bile zor oynarsın :(
Bilgisayarcının dediğine göre bakımlarını yapmadığım için fan kısmı tıkanmış sıcaktan dolayı yanmış. :cryingcat:Ya zaten çok oyun oynayan biri değilim, daha çok dizi film izliyorum, internette takılıyorum yani.:)

Sen paradan haber ver ona göre bakalım ben 24 inç AOC kullanıyorum memnunum
Ya pek fiyat bilgim yok ama 1500-2000 TL olursa benim için daha iyi olur sanırım. Bir de 15.6 inç 720p ekran beni çok zorluyordu, bakarken gözlerim ağrıyordu. Onun için biraz daha yüksek çözünürlükte ve büyük boyutta monitör sankilim daha iyi olur.;)

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Okadar güzel monitör ler çarkı seçim yapmak epeyi zor ama idarelik istiyorsan
Bu güzele benziyor ele sağa sola yukarı aşağı falan hareket ediyor ekranı bele dikey konuma falan getire biliyorsun ?

seymaermantas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Okadar güzel monitör ler çarkı seçim yapmak epeyi zor ama idarelik istiyorsan
Bu güzele benziyor ele sağa sola yukarı aşağı falan hareket ediyor ekranı bele dikey konuma falan getire biliyorsun ?
Çok teşekkür ederim, buna bakacağım.:smirkcat: