Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifirbakiye

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2016
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
437
Puanları
83
Cevap verdiğini ima ettim, tabi anlayanlara :)
 

ayşegül82

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
42
Yaşadığınız talihsiz bir olay olmuş sanırım söylediklerinize şaşırdım açıkçası ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle kayıt yaptırdım ve bu tarz hiçbir olayla karşılaşmadım.Benimde eğitimim var fakat ne kadar eğitimli de olsanız bu sektörde bir anda yükselmek kolay değil,iyi yerlere gelebilmek için büyük çabalar gerektiğini ünlü birçok oyuncunun geçmişine ait yazılarda da bulabilirsiniz bence.Her şey mücadele gerektirir istediğiniz her şeye hemen ulaşmanız zor.Bence çekimlere katılmış olmanız bile büyük bir şans çünkü birçok insan bunun hayaliyle yaşıyor.Sizin de eminim ki istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir şeydi bu.Maddi olarak çok beklentiniz olursa bu işten keyif alamazsınız.İnanın birçok ajans araştırdım ve görüştüm Family ajansın kalitesi ve profosyenelliği hiçbirinde yoktu.Osman Yağmurdereli sanat akademisinde eğitimine devam eden aynı zaman da şuan en iyi projelerde yer alan arkadaşlarım var.Bahsettiğiniz gibi olsaydı bu kadar projeye hakim olmazdı.Bence yaşadığınız bir olumsuzluk nedeniyle karalamanız yanlış.Ayrıca arkadaşlarınızın aynı dertten şikayetçi olduklarını fakat 9-10 kez katıldıklarını söylüyorsunuz madem öyle bir durum vardı neden 9-10 kez katıldıklarını sordunuz mu.
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
evet sordum, umut fakirin ekmeğidir ya hani. belki bu sefer bişeyler olur,kamera karşısında olurum,belki paramı verirler diye düşünmüşler,. her gittiklerinde de bunu srouolardı zaten. hatta bi ara kalabalık bi şekilde sormuştuk bunu,setteyken, ilgili arkadaşa. o da, bizde paramızı alamıyoruz uzun zamandır demişti. yapamıyosan bırakacaksın o zaman.hiç bi şekilde profesyönelliğin p si bile yok bu ajansta. ben gittim yaşadım gördüm diyorum size. kulaktan dolma bilgiler değil bunlar. karalama kampanyası fln da yok. o kadar ajans var, niye sadece bu ajanstan böyle kötü bahsedeyim.? Allah korkum var şükür, ifitranın da ne kadar büyük günah olduğunu biliyorum. bunları bırakın yani, karalama fln.eğitim aldığım yerde de tanıştığım arkadaşlarım,bu ajanstan bahsederken,hiçbi şekilde paralarını alamamaktan şikayetçilerdi zaten. konuyu da ben açmamış olmama rağmen.
maddi beklentiniz olursa bu işten keyif alamazsınız demişsiniz. yaşamak için paraya ihtiyacı vardır insanın. bi yerede umut bağlamışsa,bişeylerin peşinden koşturuyorsa ordan oraya,o harcıdığı emeğin,zamanın karşılığını illa ki almak ister, bu onun en doğal hakkı. mücadelesini edene de etmeyene de aynı muameleyle yaklaşılırsa o kalite dediğiniz şeyden bahsedemezsiniz o zaman. bi anda yükselmekten fln bahsetmiyorum zaten ben. konuyu çarptırmayın. yapılan haksızlıktan bahsediyorum. kayıt parası,foto parası almaz hiç bir profesyönel ajans. sonra bi arabaya dolupta,sabahtan akşama, hatta gece yarısına kadar bekletipte,belki bikaç saniye görünürsünüz görünmezsiniz bile ekranda, insanların zamanlarını çalarlar. nerde benim emeğimin karşılığı diye sorduğunuz da kem küm ederler. yok öyle bi dünya. yapamıyosanız bırakın bu işi, insanların hayallerini çalmayın.
 

ayşegül82

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
42
Yapamıyosanız bırakın dediğiniz işi ben yapmıyorum hanfendi.Orda başrol dediğiniz karakter oyuncusu dediğiniz insanlar 20 saat sette dururken bunu tüm ekibin aynı şekilde yapması gerekli.Orda sizi saatlerce tutan ajans değil yapım ekibi oluyor bunun da bilincinde olsanız keşke.Ajans oyuncu veriyor gerisi yapıma bağlı bir durum.Tabi ki herkes emeğinin karşılığını almak ister ama 3 4 defa sete katılarak büyük karşılıklar bekleyip yaşadığınız olumsuz olayın faturasını bu şekilde başkalarına çıkarmanız doğru değil.Keşke siz de bizim kadar şanslı olabilseydiniz.Kesinlikle katılmıyorum Türkiye nin en büyük ve başarılı ajansıdır family.
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
kardeşim,sen beni anlamak istemiyosun sanırım,yada anlamamak için kendini zorluyosun. karakter oyuncuları 20 saat duruolar fln diosunuz, emeklerinin karşılığını alıolar demek ki, beklemek koymuyo onlara. 3-4 defa katılarak büyük meblağlar beklemio kimse zaten, 50 lira mı veriyosun,100 lira mı veriyosun, ne veriyosan ver,ama o kişiye hakkını ver. insanı hayallerine küstürme. bunu bi anlayın önce,sonra cevap yazın. ben haktan,emekten bahsediyorum.
 

tanem02

Öğrenci
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
35
ipek_aydın
ne kadar bilinçli olduğunuz arkada flu görüneceğinizin ajansla bağlantılı olduğunu düşünmenizden belli gerçek bir eğitiminiz olsa ve bu ortamları bilen kişi olsanız bu işlerin ilerleyişini biliyor olmanız gerekmez mi sırf ajansı kötülemek adına yorum olsun diye yorumda bulunmanız çok hoş değil ben de family ajansla 6 aydır çalışıyorum bir çok projesinde yer aldım son zamanlarda diyaloglu da gidiyorum sonuçta sadece ajansın beni yönlendirmesiyle değil kendimi göstermemle de alakalı bir durum. ben çok memnunum sonuçta kimse kimseyi zorlamıyor kayıt esnasında da en net ve dürüst olan ajans. bence seçici olmak gerek.merdiven altı firmanın bu kadar şubesi ve bu kadar yıllık geçmişi olması mantıklı mı ?
 
Son düzenleme:

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
o dediklerinizin hepsini açıkladım tek tek. biriniz diğerine haber veriyo, buraya gelip üye olup ajansı kurtarmaya çalışıosunuz sanırım. ajans çalışanısınız sanırım. o kadar belli ki. aynı konuları ısıtıp ısıtıp önüme getirmeyin. bütün cevapları baştan okuyun da demek istediğimi anlayın en iyisi. ben diceğimi dedim. anlamamak için direniyosunuz resmen. inşallah insanlara yardımcı olabilirim bu yazdıklarımla, zararın neresinden dönülürse kârdır. bu ajansa kayıt yaptırmakla ne kadar büyük bi hata yaptıklarını anlarlar inşallah diyorum. dediğim gibi Allah korkum var ve iftiranın da büyük günah olduğunu bilirim, kimsenin ekmeğiyle oynamam ben ama bunlarda öyle bi korku yok demek ki,insanlarla çok kolay oynayabiliyorlar. Allah a havale ettim hepsini, hakkımı da haram ettim. tecrübelerimi de anlattım açık açık, ne eksik ne fazla. bire bir ne yaşadıysam. gerisi bunları okuyanlara kalmış. benim vicdanım rahat. önemli olan da bu zaten.
 

tanem02

Öğrenci
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
35
ben sadece ajansa kayıtlı bir üyeyim yaşanılanı söylüyorum farklı ajanslara da buradan önce kayıtlıydım ama ne vaatler verilip neler yapıldığını gördüm ve ajansımdan memnunum sadece söylediklerinizle ben de ajansın üyesi olarak yaşadıklarımın bağlantılı olmadığını söylüyorum benim ajans çalışanı olduğumu düşünüyorsunuz ya siz de family ajansı kendine rakip gören firma çalışanısınız sanırım :)
 

umudum var

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
39
ben kendi açımdan konuşayım. family ajansta kayıt bir oyuncu adayıyım. yaşadıklarınıza uzuldum ipek hanım. ben yaşamadığım için böyle bir şeyi ihtimal vermiyordum.yine yanlış birsey olmuş belli. neyse başarılar size...umarım istediğiniz şekilde istediğiniz bir yere gelirsiniz..
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
teşekkürler. umarım herkes istediği yerlere gelir.
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,848
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,298
Puanları
113
Yaş
39
Tartışma tatlıya bağlandığını umuyorum..
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
son bişey daha,benim rakip ajans çalışanı olduğumu düşünüyormuşsunuz. öyle birşey olsaydı en başından başka bi ajans ismi verirdim,size göre çalıştığım ajansın ismini verirdim,yada başka bi ajans ismi verirdim en azından. en başından beri diyorum ki,gidin eğitiminizi alın,daha kaliteli ajanslara başvurun. bu gibi insanların,zamanını,emeğini çalan ajanslarla çalışmayın. ben bunu söylüyorum en başından beri,başka türlü olsaydı illa ki başka bi ajansa yönlendirebilirdim. bu konuda da cevabınızı almışsınızdır diye umuyorum. hadi kolay gelsin, iyi çalışmalar size.
 

esilaaa

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Arkadaşlar tartışmanızı bende okudum. Family ajansa 2 yıldır kayıtlıyım. Gittiğim her projeden ücretimi aldım. Setler gayet keyifli. İnsanları yanlış yönlendirmeyin gayet kaliteli ve başarılı ajans.
 

ayşegül82

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
42
Bu kadar insan memnun olduğuna göre kalite ortada umarım herkes bu yolda istediğine ulaşır.Sadece her şeyin yeri ve zamanı var bana bu fırsatı sağlayan family ajans olduğu için doğru olanı söylemek ve doğru yönlendirmek isterim.Tavsiyem bu sizlere
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
ya siz kendinizi kandırın ancak. yine biri bugün bi hesap almış gelmiş hemen bu başlığa yazmış. şaka mısınız? herşeyin başında,foto çekimi için 50tl almak ne demek ya (benim zamanımda bu kadar dı belki şimdi artmıştır fiyatı). hiç bi profesyönel ajans böyle bi fiyat talep edemez. he şöyle olur. ilk işinizde 50tl -100tl kesicez. siz atıyorum,ajansın yönlendirdiği reklamdan 700-800tl aldınız, bu ilk işiniz olduğu için,50-100 tl ajansın, üstüde sizin olur. böylelikle 2 tarafta kazanır. ama bu ajans en başta biz kazanalım da onlarda kazanır kazanmaz umrumuzda değil gibi bi politika güdüyor. ki kazanamaz da yani. emeklerinin karşılığını alamazlar. kim ne derse desin, benim fikirlerim bunlar ve değişiceğini de sanmıyorum. çünkü ben birebir gördüm yaşadım bunları. şimdi arayın ajansı ve sorun arkadaşlar yani bana inanmıyorsanız. bu kadar basit yani. foto çekimi için bi ücret ödememe gerek var mı diye bi sorun. sizlere gelince. biraz daha kişiyi çağrında buraya,üye olup yazsınlar bu başlığa. bunlar yetmez ajansı kurtarmaya. hadi iyi çalışmalar,haram yemeler size. haksızlığa devam
 

esilaaa

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
ücret alımı saklanmıyor zaten direk hangi şubelerini ararsanız söylüyorlar. bende ödedim ve fazlasını aldım.
Profosyonel ajansların hepsi alır zaten bununla ne ilgisi var. bizimde ajanslara ihtiyacımız var belli bişeyler elde etmek için bazı küçük meblalar ödenebilir. Siz fazla tebkilisiniz bende sizin bu ajansla çalıştığınıza inanmıyorum. bilerek bu yorumları yazıyorsunuz
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
hiç bi profesyönel ajans en başta bi fotoğraf çekimi için böyle bi ücret talep etmez.kimseyi kandırmaya çalışmayın,insanları da yanlış yönlendirmeyin.önceki yazım da yazdım bunun nasıl olması gerektiğini, en baştan talep edilmez böyle konular. ajansa üye olan kişi bi yere yönlendirilir, ordan alıcağı paradan bi miktar kesilir,foto ücreti fln filan diye,o da 50tl belki 100tl dir. bu ajans gibi ilk başta kendilerini düşünmezler yani. kaliteden bahsediyorsunuz ya, hiç bir kaliteli ajans böyle çalışmaz. kılıfına uydurmaya çalışıosunuz yaptığınız yanlışı,ama uymuyor.
tepkiliyim evet çünkü nefretlik bi ajans. bilerek neden bu yorumları yazim. niye illa bu ajans hakkında yani. durup dururken kimse kimseyi kötülemez merak etmeyin.en baştan beri derdimin bu ajanslar olduğunu söylüyorum zaten, çünkü haksızlığa gelemem.ben istesem,başka bi ajans ismi yazıp oraya da yönlendirebilirdim insanları, öyle bişey yapmadım hiçbir zaman. çünkü ben bu ajansla bi sorun yaşadım ve insanların da aynı sorunları yaşamamalarını istiyorum. siz insanların haklarını gözlerinin içine baka baka yerseniz,böyle buralarda da rezil olursunuz. ben bunları yazıyorum ki,belki bu ajansla çalışmayı düşünen kişiler varsa,bunları görürler de gözleri açılır diye yazıyorum. siz nasıl ki,olumsuz bişey yaşamadığınızı yazıyorsunuz,ben de yaşadığım olumsuz şeyleri yazıyorum. he inanmayıp,gidip kendi gözleriyle görmek isteyenler de olabilir. öyle de olsun zaten,gitsinler kendi gözleriyle görsünler,yaşasınlar,o zaman bana hak versinler. ben kaç gündür hepinize tek tek cevap vermeye çalışıyorum,her cevabın sonunda da ,yok orda çalıştığınıza inanmıyorum,rakip ajans çalışanısınız,yalan bunlar gibi şeyler söylüyorsunuz. dediğim gibi başka bi ajans çalışanı olsam en başta gider o ajansın reklamını yaparım. ama her defasında gidip eğitim alın diyorum, bunlar gibi emek hırsızlarına fırsat vermeyin diyorum. hadi işinize dönün şimdi
 

esilaaa

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz size kimse kötülemeden kendiniz başladınız yok orda çalışıyorsunuz yok bilerek yapıyorsunuz kendinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz vs bu tarz şeyleri yazan sizsiniz memnun kalmamış olabilirsiniz elbette yazın herkez özgür ama siz farklı konuşuyorsunuz ve yada diğer olumlu kişilerin neden ajans çalışanı olduğunu düşünüyorsunuz hiç kimse size baskı kurmadı üzerinizede gelmedi. Neden burda kötüleyen kişiler yok.
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
mesajları okumamışsınız sanırım, böyle direkt anlamadan etmeden konuya dalınca böyle oluyor demek ki, önceki sizin gibi bu ajansı aklamaya çalışanlar böyle iftiralar attılar da,siz de bu ajansla çalıştığınıza inanmıyorum dediniz ya hani, o yüzden,ne yazdığınızı da bilmiorsunuz sanırım.
var var ben den başka kötüleyenler de var. başta sona bi okuyun siz en iyisi, böyle körü körüne yazmayın bişeyleri, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. evet ajans çalışanı olduklarını düşünüyorum çünkü kimsenin bu ajans hakkında olumlu birley söyleyebilceğine inanmıyorum. berbat ötesi bi yer.
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31

esilaaa

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
konuyu bilmeden dalsaydım çalışanı diye hitap ettiğinizi heralde bilmezdim cevabınızın sonunda hala yazıyorsunuz aynısını. Bize inanmıyorum şeklinde konuşuyorsunuz doğal olarak bizlerde bu şekilde cevab veriyoruz.
 

ipek_aydın

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
ben yaşadıklarımı,tecrübelerimi yazdım.çok güzel de ifade ettiğimi düşünüyorum düşüncelerimi. bu konu benim için kapanmıştır.siz de konuşmaya devam edin,ama artık kendi çapınızda. ben istediğim kişilere hitap ettiğimi düşünüyorum,sizin gibilere de haddini bildirdiğimi,cevabımı verdiğimi. o yüzden bunlar burda dursun,faydalanmak isteyenler faydalansın. bidaha da okumadan etmeden,körü körüne öyle dalmayın konulara,sırf konuşmak için konuşmayın,aklamak istediğiniz için saçma sapan konulara giripte,somut bişeyler olmadan savunmayın,sonra bozuluosunuz,kötü oluyo. hadi şimdi gidin işinize bakın.
 

esilaaa

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
bence sen bozulmuşsun ki bu şekilde konuşuyorsun takma kafana git başka ajansa kayıt yaptır. :D
 

ayşegül82

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
42
şaka olan sizsiniz bence.Kedi uzanamadığı ciğere mundar der doğru.Hakedenler ettiği yerde olması gereken yerde kime neyi anlatmaya çalışıyosunuz ki 16 yıldır dünyaya hakim olmuş ajanstan bahsediyoruz.Teşekkür etmek adına giriyorum ve bu kadar saçma yorumlarınızla karşılaşıyorum.Sizin verdiğiniz cevabı cevap olarak kabul etmiş olsaydım söylediğiniz olumsuz şeylere inanmış olurdum.Siz sadece kendinizi inandırabilirsiniz.Olumsuz ve şanssız bir şey yaşanmış doğru o da sizin şanssızlığınız diyelim.Boşu boşuna lekeleyip çamur atmayın insanlara hanımefendi bu kadar tepkili olmanız ve uğraşmanız da insanlık yararına değil bence kişisel bir durum ya da farklı şeyler diye düşünüyorum.Kaliteyi bilen insanlar zaten doğru yerde ve çoğunlukta görünen köy kılavuz istemez.Oyunculuk hayatınızda başarılar dilerim ;)
 

ömerr06

Öğrenci
Katılım
7 Mart 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar ben kendi başımdan geçenleri yazıyorum family ajansa 5 6 ay önce kayıt yaptırmaya gittim ve arkadaşların yukarda değindiği hiç bir sorunla karşılaşmadım ve kayıttan sonraki süreçtede bi çok kez sete katıldığı çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü kesinlikle içizde hiç bi endişe olmadan sizde kayıt yaptırabilirsiniz.
 

oguzhan ozen

Asistan
Katılım
15 Şubat 2016
Mesajlar
241
Reaksiyon puanı
33
Puanları
28
264611_10150230299146423_672956422_7632762_4883817_n.jpg


Bu sabah Family Ajans vasıtası ile, Atv'de yayınlanacak olan "Seni Bana Yazmışlar" dizisi için bir teklif geldi. Rol konusu ise Acente İşletmecisi. Hem vakit eksikliğimden hem de kararsızlığımdan dolayı onaylamadım, tabii şimdilik. Bu tip ajanslardan oyunculuk vb. teklif gelen arkadaşlar var mı veya bilgisi olan var mı? Ne yapsam karar veremedim.

Ben yıllardır bu işlerle uğraşıyorum özellikle sahne oyunculuğu tabiki. Family ajans gibi cast ajansları sadece figüran ajanslarıdır çok düşük ücretlerle seni figüran olarak çağırıyorlardır. Çoğu mesajdan toplu gönderilmektedir.
 

sifirbakiye

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2016
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
437
Puanları
83
Sahte hesaplar, set çok keyifli yazmayı bırakın, bıktırdınız.
 

sifirbakiye

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2016
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
437
Puanları
83
Fotograf çektirirken nasıl bir keyif aldın anlatır mısın? Fotoları bizde görsek merak ettim şimdi.
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,848
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,298
Puanları
113
Yaş
39
Beni de alırlar mı ajansa acaba, ama ben para vermem.. Onlar teklif etsinler.. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst