Dizi önerebilecek olan ?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar ben şu aralar çok boşumda bir diziye başlamak istiyorum. :D Öncelikle akasya durağı geldi aklıma ama neyse asas :D Şaka bir yana bu günlerde çıkan Da vinci ye başladım yanında ekstra bir dizi daha önerebilecek var mı ? Mesela bilim kurgu olabilir veya yazılım ile ilgili yada direk bilimle ilgili. Aslında diziyi izlerken bir şeylerde öğrenmek isterim açıkcası :D Hani yok derseniz savaşların bol bol ve kaliteli olduğu bir dizi önerirseniz sevinirim.. :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Game of Thrones.. Chuck oneririm aslinda. Dizi tamamen bitti ama izledigim en iyi dizilerden her bolumu bir film kadar sariyordu..

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
the americans
arow
game of thrones
scandal
golden boy

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Game Of Thrones,Shameless,The Walking Dead,Vikings.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
1 sezon oynamış abd ve avupada bir cok ülkede oynayan. türk yapımı son dizisini tavsiye ederim

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spartacus
Supernatural
The Walking Dead
Vikings
Arrow

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
The Walking Dead (Bilim-Kurgu)
Game of Thrones (Fantastik Tarih)
Spartacus (Tarih)
Fringe (Bilim-Kurgu)
Terminator: TSCC (Bilim-Kurgu)
How i Met Your Mother (Komedi)

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilim kurku olarak Fringe i izlemeni tavsiye ederim mükemmel bir dizi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Eski olacak ama Stargate serisi tüm seri 400 yakın bölüm var sıkılmadan izlersin arada üç yada dört sinema filmi de çekildi güncel dizi istiyor isen polisiye:person of interest fantastik tarih:Game of Trones bilim kurgu Komedi:Eureka

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arrow,Prison Break,Person of Interest,The big bang theory,spartacus

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Önerilerin her biri birbirinden müthiş. Fringe'ye başladım pilotu bitirdim. :D Şöyle bilgisayarların teknolojinin ağır olduğu bir şey lazım bea :D

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Önerilerin her biri birbirinden müthiş. Fringe'ye başladım pilotu bitirdim. :D Şöyle bilgisayarların teknolojinin ağır olduğu bir şey lazım bea :D
Arkadaşım person of ınterest'e başla o zaman.Finch var adam aslında hacker bi 4-5 bölüm izle fena sarıyo

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Spartacus
Arrow
Prison Break
Da Vinci's Demons
Game of Thrones

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşım person of ınterest'e başla o zaman.Finch var adam aslında hacker bi 4-5 bölüm izle fena sarıyo

Başka bir person of interest hayranı fazla seyircisi yok zannediyordum dizimag da rastgele denk gelmiş öyle seyretmeye başladım gerçi şu aralar seyredemiyorum yakında yine başlarım.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
the big bang theory
game of thrones(kesinlikle)
breaking bad

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
person of interest, fringe, prison break

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
The Walking Dead izliyorum ben de şuan. Bilim - Kurgu filmi , teknoloji yok ama , göz atmanda fayda var derim.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tesadüfen gördüğüm ve şuanda 3. sezonunu izlediğim "Numb3rs" var. Polisiye bir dizi fakat diğer polisiyilerden ayıran özelliği dizide matematik kurulması.Gerçi her bölüm birbirinden bağımsız fakat her bölümde farklı bir matematik kullanılıyor olması ve bunu somut yaşadığımız hayattan örnekleyerek vermesi hoşuma gittiydi. Bir kaç bölüm izle sıkılmazsan devam edersin..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Tesadüfen gördüğüm ve şuanda 3. sezonunu izlediğim "Numb3rs" var. Polisiye bir dizi fakat diğer polisiyilerden ayıran özelliği dizide matematik kurulması.Gerçi her bölüm birbirinden bağımsız fakat her bölümde farklı bir matematik kullanılıyor olması ve bunu somut yaşadığımız hayattan örnekleyerek vermesi hoşuma gittiydi. Bir kaç bölüm izle sıkılmazsan devam edersin..
aynen acayip metodlarla suçları matematiksel olarak analiz ediyor asistan kız da çok tatlı amita mıydı neydi adı.
bir de hafif bilim kurgu biraz komedi eureka önerebilirim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
izlediklerimi yazıyorum seç beğen al :D
how i met your mother
new girl
suburgatory
spartacus
vikings
işler güçler
big bang theory
sherlock holmes

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar ben şu aralar çok boşumda bir diziye başlamak istiyorum. :D Öncelikle akasya durağı geldi aklıma ama neyse asas :D Şaka bir yana bu günlerde çıkan Da vinci ye başladım yanında ekstra bir dizi daha önerebilecek var mı ? Mesela bilim kurgu olabilir veya yazılım ile ilgili yada direk bilimle ilgili. Aslında diziyi izlerken bir şeylerde öğrenmek isterim açıkcası :D Hani yok derseniz savaşların bol bol ve kaliteli olduğu bir dizi önerirseniz sevinirim.. :)

x-files ı bitir yeter sana

lordofweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle ilk önerim FRINGE
Breaking Bad
Alias
Touch
ve en önemlisi Steins;Gate