Var ama senin msi ne? En fazla kaç gb destekliyor?Selam arkadasla MSI dizüstü PC için 2x 16 ram arıyorum 1600 mhz olacak toplam ram kapasitesi 32 GB olsun istiyorum normalde böyle bir ram varmı piyasada ddr3L olarak ben bunun bilgisini almak istiyorum
32 GB'lik bir iş yapamazsın o PC ile. Lüzumsuz kısaca ve 32 GB RAM gerektiren bir şeyde yapacağınızı hiç düşünmüyorum. Yine dediğim gibi zaten PC'niz ile 32 GB RAM gerektiren hiçbir işlem yapamazsınız. Sebebi gücü yetmiyor da o yüzden.Selam arkadasla MSI dizüstü PC için 2x 16 ram arıyorum 1600 mhz olacak toplam ram kapasitesi 32 GB olsun istiyorum normalde böyle bir ram varmı piyasada ddr3L olarak ben bunun bilgisini almak istiyorum
Pcyi adam daha demedi dostum?32 GB'lik bir iş yapamazsın o PC ile. Lüzumsuz kısaca ve 32 GB RAM gerektiren bir şeyde yapacağınızı hiç düşünmüyorum. Yine dediğim gibi zaten PC'niz ile 32 GB RAM gerektiren hiçbir işlem yapamazsınız. Sebebi gücü yetmiyor da o yüzden.
Demesine pek gerek yok. Yüksek ihtimalle Iyv Bridge, Haswell ya da Broadwell'i. Ama Haswell ya da Broadwell'li olma olasılığı çok yüksek.Pcyi adam daha demedi dostum?
Olabilir bakalımDemesine pek gerek yok. Yüksek ihtimalle Iyv Bridge, Haswell ya da Broadwell'i. Ama Haswell ya da Broadwell'li olma olasılığı çok yüksek.![]()
Cevap yok ...?Demesine pek gerek yok. Yüksek ihtimalle Iyv Bridge, Haswell ya da Broadwell'i. Ama Haswell ya da Broadwell'li olma olasılığı çok yüksek.![]()
Öneride bulunmama sebebim belli gördüğünüz gibi. Parasını çöp etmiş olur alarak.Adam bir şey sormuş cevaptan çok akıl vermişsinizTamam önerinizi yapın tabiki ama benim bildiğim önce öneri yapılır sonra önerinin altına konunun açılma amacını yerine getirmek adına kişinin sorusu cevaplanır yardımcı olunur.
Ben aşağıdaki ilanları bulabildim sıfır olarak yurt dışından getirtilebilir. Linktekiler farklı kişilerden olsada aynı marka model gibi görünüyor.
Dizüstü Donanım Ürünleri Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Dizüstü Donanım Ürünleri Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com