Diyelim bugün yeni bir İphone Alacaksınız...

esatcskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Diyelim bugün yeni bir İphone alacaksınız hangi rengi tercih edersiniz ? lütfen nedenleri ile yazarmısınız.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Siyah renk.
İphoneda ön tarafın siyah olmasını severim , beyazın aksine çerçeveler görünmüyor daha bütüncül bir tasarım oluyor.

Ön tarafın siyah olması için de ya jet black ya da mat black olmalı.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Siyah renk.
İphoneda ön tarafın siyah olmasını severim , beyazın aksine çerçeveler görünmüyor daha bütüncül bir tasarım oluyor.

Ön tarafın siyah olması için de ya jet black ya da mat black olmalı.
Bir de siyah on panel, ekrana idaklanma konusunda daha yardimci oluyor. Beyaz goz yoruyor ve ekrani secmek bir miktar daha zor oluyor

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bugün akşam üstü 4 5 gibi 7 Plus 128 GB Gold alacağım gold almamın sebebi siyah rengi sevmediğimden şuan 5 silver 16 gb kullanıyorum 2012 den beridir silver dan sıkıldım

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bugün akşam üstü 4 5 gibi 7 Plus 128 GB Gold alacağım gold almamın sebebi siyah rengi sevmediğimden şuan 5 silver 16 gb kullanıyorum 2012 den beridir silver dan sıkıldım
Eski goldlar biraz efemine duruyordu, yani bayan isi gibi ama sanki tonda bir değişiklik var veya o anki isiktan falan bana oyle geldi, 7deki gold daha asil yani mukemmel bir ton yakalamislar.

En sonunda sevdiceginize kavusuyorsunuz ha :)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eski goldlar biraz efemine duruyordu, yani bayan isi gibi ama sanki tonda bir değişiklik var veya o anki isiktan falan bana oyle geldi, 7deki gold daha asil yani mukemmel bir ton yakalamislar.

En sonunda sevdiceginize kavusuyorsunuz ha :)
Aynen öyle kavuşuyorum herkes tez zamanda alır inşallah inanır mısınız bende sizin gibi düşünüyorum. 5s teki gold pek altın değildi 6 ve 6s te biraz daha belli oldu 7 de tam belli oluyor

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Çok pahalı. Ancak hediye gelirse kabul ederim. Rengini de o zaman önemsemem.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sırf o iğrenç sensör yerleşimi için bile siyah alınır.

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Mat siyah alırdım.5S Silver kullanıyorum artık sıktı, bir de Air 2 Gold var o da sıktı. O yüzden 7Plus Mat Siyah alırdım.