Diyanet TV 16 Haziran'da Yayında

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Diyanet TV 16 Haziran'da Yayında
Diyanet TV, Miraç Kandili'nin olduğu 16 Haziran'da test yayınına başlayacak.

38937.jpg

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, TRT Anadolu ile ortak yayın yapacak olan Diyanet TV'nin, 16 Haziran Cumartesi akşamı idrak edilecek Miraç Kandili'nde Bursa Ulu Cami'den test yayınına başlayacağı bildirildi.

Bursa Ulu Cami'den canlı yayınlanacak kandil programıyla başlayacak test yayınının ardından ramazan ayı için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan özel iftar ve sahur programları Diyanet TVekranlarında izleyiciyle buluşacak.

''Toplumu din konusunda aydınlatma'' ilkesi doğrultusunda yayın yapacak olan Diyanet TV'de propaganda dilinden uzak, dinin kendi gönül dili üzerine kurulacak bir yayın politikası izlenecek.

Diyanet TV'de barış ve kardeşlik ilkesinden ödün verilmeyen bir kuşatıcılık içinde İslam'ı çağın değer ve ruhuyla buluşturmak hedefleniyor. Diyanet TV, yayınlarını başlangıçta günlük 12 saat olarak gerçekleştirecek.

Diyanet TV'nin günlük yayın akışında güncel tartışma programları, tefsir saati, dini soruları cevaplama saati, meal saati, hatim saati, naklen cuma namazı, kültür-sanat, çocuklar için dini eğitim programları, çizgi filmler, belgeseller, cami hikayeleri, kadın ve musiki programları gibi başlıklar yer alacak.

Reaksiyon puanı
10,327
hayırlı bir gelişme, yararlı bir uygulama...
hayırlı uğurlu olsun diyorum, kaybolan, yıkılan milli, manevi ve dini değerlerimizin yeniden ihyası adına çok olumlu bir gelişme...
bu ülkenin bu türden yararlı oluşumlara çok çok ihtiyacı olduğuna inanıyorum.

bi taraftan şeytan her adımda arz-ı endam ederken, diğer taraftan toplumun bozulan eksenini oturtmak adına...

Reaksiyon puanı
10,327
SübhanAllah İbretlik Kanal Artık Televizyonlardan Nur İner :)) :) :P

bu sizin ilk yazdığınız ve e-mailime gelen mesajdı. belli ki bilahare tashih etme lüzumu hissetmişsiniz.
dalga geçiyorsunuz yani!
televizyondan nur akarmış!
o kadar şeytanın arasından azıcık nur akması dokundu mu size yoksa?!

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bu sizin ilk yazdığınız ve e-mailime gelen mesajdı. belli ki bilahare tashih etme lüzumu hissetmişsiniz.
dalga geçiyorsunuz yani!
televizyondan nur akarmış!
o kadar şeytanın arasından azıcık nur akması dokundu mu size yoksa?!
Çocuktur hocam o boşverin siz onu. :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sünniliği de doğru dürüst anlatsa ne ala önümüzde popüler olan dini bir kanal var verdiği örneklere bakalım ;Tesettürsuz de dindar olunur , kafatasci seviyede milliyetçilik dizileri daha bir sürü şey.

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sınıflandırmalar bi bitmedi :). Farklı bişeymiş gibi sunuluyor, üzücü.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o değil de ben kanalı bulamadım :D merak ettim pek tv izleyen birisi olmadığım için :D