Divxplanete Üye Olmak İstiyorum!

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Divxplanet davetiyesi olan varmı acaba?

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Dp davetiye ile üyelik kabul etmiyor ve çok nadiren üyeliklerini halka açar.
Önce Dp bonus " http://forum.divxplanet.org/ " sitesine üye oluyorsunuz buradaki hal ve hareketlerinize göre dpye kaydınız yapılıyor veya yapılmıyor.

DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur.
Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır....
Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
istemekte herkes serbest :D
ama kolay kolay almıyorlar

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Valla bende istiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi öyle kolay değil :) Üyeliği açarlarsa olucam hemen :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bayramda açarlarmı acaba:thumbup1:

genelde yaş günlerinde açıyorlar :) ben öyle üye olmuştum :) o zaman riplemeye çok merakım vardı :) şimdi o kadar değil severek girip eğlendiğim ve aynı zamanda bilgi aldığım bir forum :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
genelde yaş günlerinde açıyorlar :) ben öyle üye olmuştum :) o zaman riplemeye çok merakım vardı :) şimdi o kadar değil severek girip eğlendiğim ve aynı zamanda bilgi aldığım bir forum :)

Tarihi söylesen süper olur :D

hamzaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anlamadığım bir şey var sevgili dostlar, nedir bu siteyi bu kadar istenen yapan. Yani internette bir sürü site var.. Her istediğinizi rahatlıkla arayıp bulabiliyorsunuz. Yani hakkaten anlayamıyorum..

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Öncelikle bir Türkçe altyazı sitesi , Film ripler işini düşünüyorsanız öğretim merkezi, dizilerin ve filmlerin seviyeli tartışma ortamı, herzaman ciddi olan ama eğnlenilebilen bir ortam. Birde katırlar var sitede hiç sormayın... :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Anlamadığım bir şey var sevgili dostlar, nedir bu siteyi bu kadar istenen yapan. Yani internette bir sürü site var.. Her istediğinizi rahatlıkla arayıp bulabiliyorsunuz. Yani hakkaten anlayamıyorum..

Tabiki birçok site var ve burda paylaşılan altyazılar diğer sitelerdede paylaşılıyor ancak diğer sitelere 1-2 gün gecikmeli olarak geliyor haliyle bir dizi takip ediyorsan 1-2 gün geçmesi insanın sinirlerlerini bozan bir durum.Bana istediğim altyazılar çıktığında mail atsa üyelikle falan işim olmuycak ama sitenin rss bölümü istediğin altyazıları değil bütün hepsi için rss gönderiyor haliyle olmuyor.Yoksa diğer sitelerden farkı en azından benim için yok.

12-February 09 tarihinde üye olmuşum :D

Takvimime almam gerek ama bir takvim bulmam gerek önce :D

Pastamızı hediyemizi alır geliriz :D:D:thumbup:

:D:D Ben dünden hazırım.Kalkıp gideriz :D

feritezgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/private.php?do=newpm&u=982desperado slm. forum divxplanet'taki biri yüzüklerin efendisinin 3. kitabının başka yerde bulunmayan full halini paylaşmış ancak üye olmadığım için kitaba ulaşamıyorum. senden üye adını ve şifreni istesem heralde vermezsin ama google'a (Yüzüklerin Efendisi pdf) yazıp arattıgında forum.divxplanettan bi sayfa çıkıyo ama ben haliyle açamıyom. sen açıp indirip ferit_cezve@hotmail.com adresine mail atarmısın acaba. üye adı ve şifre vermeye güvenmezsin diye bu kadar anlattım bilgilerini verirsen üyeliğini alıp bişe yapcak halim yok zaten 24 yılda ilk defa bu siteye işim düştü :). tanımadığın biri için bu kadar işi yapmazsın belki ama en azından söylediğim adrese yapmıcam diye bi mail atarsan sevinirim başka yerlerde aramaya devam edeyim. hertürlü teşekkürler

---------- Post added at 05:22 ---------- Previous post was at 05:20 ----------

12-February 09 tarihinde üye olmuşum :D
desperado slm. forum divxplanet'taki biri yüzüklerin efendisinin 3. kitabının başka yerde bulunmayan full halini paylaşmış ancak üye olmadığım için kitaba ulaşamıyorum. senden üye adını ve şifreni istesem heralde vermezsin ama google'a (Yüzüklerin Efendisi pdf) yazıp arattıgında forum.divxplanettan bi sayfa çıkıyo ama ben haliyle açamıyom. sen açıp indirip ferit_cezve@hotmail.com adresine mail atarmısın acaba. üye adı ve şifre vermeye güvenmezsin diye bu kadar anlattım bilgilerini verirsen üyeliğini alıp bişe yapcak halim yok zaten 24 yılda ilk defa bu siteye işim düştü :). tanımadığın biri için bu kadar işi yapmazsın belki ama en azından söylediğim adrese yapmıcam diye bi mail atarsan sevinirim başka yerlerde aramaya devam edeyim. hertürlü teşekkürler

reallister

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
februaryli bi zamanda üye olmuşum şimdi baktımda:)bana kalırsa bonus siteye üye olup kasmayın pastanızı alup yaşgününü bekleyin .çünkü bonus forumlarındada baya emek veripte önemsenmeyen insanlara şahit oldum ben .inşallah herkes bir gün üyeliğe erişir

sefto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üyeyim sayfanın linkini atarsan bakabilrim.50 cevap yazmadığım için oradaki yeni mesajlar kısmını göremiyorum

feritezgi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
link bu, bulabilirsen sevinirim teşekkürler : forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=40806

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Emule kullanıyormusunuz yada kullanmayı biliyormusunuz, çünkü sitedeki linkler emule linkleri...