yengec
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Divxplanet davetiyesi olan varmı acaba?
DivX severleri divxplanet.com ile buluşturmak için açılmış bir ısınma forumudur.
Kuruluş amacı; DP'de ulaştığımız seviyeyi korurken, aramıza alamadığımız DivX sever arkadaşlarımızdan mahrum kalmamaktır....
Lütfen, mümkün olduğunca bu konuda bizlere anlayış gösterip, yardımcı olunuz.
Valla bende istiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi öyle kolay değilÜyeliği açarlarsa olucam hemen
![]()
Bayramda açarlarmı acaba:thumbup1:
Bayramda açarlarmı acaba:thumbup1:
genelde yaş günlerinde açıyorlarben öyle üye olmuştum
o zaman riplemeye çok merakım vardı
şimdi o kadar değil severek girip eğlendiğim ve aynı zamanda bilgi aldığım bir forum
![]()
Tarihi söylesen süper olur![]()
Tarihi söylesen süper olur![]()
Anlamadığım bir şey var sevgili dostlar, nedir bu siteyi bu kadar istenen yapan. Yani internette bir sürü site var.. Her istediğinizi rahatlıkla arayıp bulabiliyorsunuz. Yani hakkaten anlayamıyorum..
12-February 09 tarihinde üye olmuşum![]()
Pastamızı hediyemizi alır geliriz:thumbup:
desperado slm. forum divxplanet'taki biri yüzüklerin efendisinin 3. kitabının başka yerde bulunmayan full halini paylaşmış ancak üye olmadığım için kitaba ulaşamıyorum. senden üye adını ve şifreni istesem heralde vermezsin ama google'a (Yüzüklerin Efendisi pdf) yazıp arattıgında forum.divxplanettan bi sayfa çıkıyo ama ben haliyle açamıyom. sen açıp indirip ferit_cezve@hotmail.com adresine mail atarmısın acaba. üye adı ve şifre vermeye güvenmezsin diye bu kadar anlattım bilgilerini verirsen üyeliğini alıp bişe yapcak halim yok zaten 24 yılda ilk defa bu siteye işim düştü12-February 09 tarihinde üye olmuşum![]()