Divx Plus Player Türkçe Altyazı ??

coldnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Türkçe altyazılar bozuk çıkıyor fontu değiştirsemde düzelmiyor yardım edebilecek olan varmı :cursing:

ekranalntsds.png

ekranalnts2tn.png

ekranalnts3q.png

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Vlc player kullan bu playerı kullanmak için geçerli bir sebebin yok . Forumdada bunu kullanan olduğunu sanmıyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Alt yazı problemi başıma gelmedi ancak bu program bende 720p Bluray formatını oynatmakta güçlük çekmiş,oynatamamıştı.
O yüzden pek kullanamamıştım.bunun içinde bir çözüm önerisi olan var mı ?

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Resimde de vermişsin zaten üstte preferences dan subtitle a girince default encoding i turkish iso yapacaksın always use my font ta işaretli olacak sonra altyazıyı direk sürükle olur isimi aynı yapıp otomatik algılattığında da yine altyazıda sorun çıkabilir.
Divx kullanma nedeni benimde birçok arkadaşımda da kalitedir isterseniz bir kendi kullandığınız oynatıcıyla bide divxle bir filmi aynı anda açıp farkı görebilirsiniz gerçi şuan tüm oynatıcılar kaliteyi öenmseyerek birçok güncelleme çıkardılar ama hala divx daha iyi biraz geç oldu cevap ama arkadaş çoktan kaldırmıştır divx plus player ı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onunla alakalı değil bakın anlatayım alt yazıyı not defterine kopyala sonra farklı kaydet de filmini adını yaz orda farklı kodlama var onu UTF-8 yap sonra tamam de bukadar sonrası filme yapıştır buarada ben erkek değilim söyliyim:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Preferencex>subtitles>Default Encoding>Turkish (Windows 1254)