Distribütör garantili akıllı telefon

burhanshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
distribütör garantili akıllı telefon hepsiburadadan alınır mı?bir sorun yaşar mıyım?

Emremmcuu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim çok bir sorun yaşıyacağını düşünmüyorum ben hiç almadım ama çok alan arkadaşım oldu zaten distribütör garantisi olmayan yerlerde sadece araya aracı giriyor gibi düşün sadece sorun yaşarsan gerek duyduğunda bir kaç gün geç işin hallolur oda çok abartılmicak durum ama ben çok telefon kırıyorum çaldırıyorum dersen kasko yaptırmanı öneririm ama yaptırmayacaksan bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Satıcının hepsiburada olanlarına bakmanı öneririm en azından bi sorun olduğunda direk irtibata geçeceğin bi numara olur elinde ama pek bi sorun olmaz sanırım...

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Hiçbir sorun yaşamazsınız. Ben daha önce 3 tane cihaz aldım bir sorun olsa hemen ilgileniyorlar aradığımda.
Kvk garantili ile gelen cihazlar var farklin saticilardan onlarda güvenilir mi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kvk garantili ile gelen cihazlar var farklin saticilardan onlarda güvenilir mi?
Güvenilmez olsa HB izin vermez zaten. Süparişteki ürün yerine farklı bir ürün gelmesi durumunda sözleşmen var senin direk iade hakkın var. Yani o satış sözleşmesini okusanız keşke herşey yazıyor. Hiçbir sorun yaşamazsın.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Güvenilmez olsa HB izin vermez zaten. Süparişteki ürün yerine farklı bir ürün gelmesi durumunda sözleşmen var senin direk iade hakkın var. Yani o satış sözleşmesini okusanız keşke herşey yazıyor. Hiçbir sorun yaşamazsın.
Aklima takilan hepsiburadanin satış kalitesi değil(kalitesi zaten ortada). Başka bir urun gelmeyeceginden de eminim. Benim sorunum sadece garanti. Kvk ile geliyor. Bir sorun yasarsam Hatay'da direk olarak gidip sorunsuz olarak verebileceğimiz bir yer var mi?kargoyla uğraşmak, yazismalar yapmak istemiyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aklima takilan hepsiburadanin satış kalitesi değil(kalitesi zaten ortada). Başka bir urun gelmeyeceginden de eminim. Benim sorunum sadece garanti. Kvk ile geliyor. Bir sorun yasarsam Hatay'da direk olarak gidip sorunsuz olarak verebileceğimiz bir yer var mi?kargoyla uğraşmak, yazismalar yapmak istemiyorum
Kategori | Samsung Live Chat

Linke git mobil cihazları seç sorunu canlı olarak Samsung'a sor seni tatmin edecek cevabı verecek :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki ithalat cihazlarını nasıl güvenilir mi s6 edge+ plus düşünüyorum

O konuda fikrim yok. Yalniz o kadar parayi vermisken distribütör garantilisini almaniz daha iyi olur. Sahsen paralel ithalata hic guvenmem. Bu yuzden fazla para verip guvenilir olani alirim.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
O konuda fikrim yok. Yalniz o kadar parayi vermisken distribütör garantilisini almaniz daha iyi olur. Sahsen paralel ithalata hic guvenmem. Bu yuzden fazla para verip guvenilir olani alirim.
Bir şey soracağım sitede yer alan resmi garanti ile mağazalarda satılan telefonların resmi garantisi aynı mı?

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
ben her zaman orjinal garantili cihazlardan yanayım, distribütör firmanın verdiği garanti her zaman seni tatmin edici sonuçlar çıkarmıyorlar

fakat arada aşırı bir fark varsa deneyebilirsin

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
ben her zaman orjinal garantili cihazlardan yanayım, distribütör firmanın verdiği garanti her zaman seni tatmin edici sonuçlar çıkarmıyorlar

fakat arada aşırı bir fark varsa deneyebilirsin
Samsung türkiye yazıyor kvk geliyormuş. Aradım kvk resmi türkiye dendi. Bende hala düşünüyorum niye bu kadar fark var diye

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Samsung türkiye yazıyor kvk geliyormuş. Aradım kvk resmi türkiye dendi. Bende hala düşünüyorum niye bu kadar fark var diye
sana şöyle anlatmaya çalışayım g2 vardı bende bi sabah arka tuşları çalışmadı garantiye verdim arka kamera camı kırıktı kullanıcı hatası diyebilirlerdi fakat adamlar arka tuşları kamera camını ekranı değişip gönderdiler bir kuruş para vermedim
şimdi düşünüyorum aynı işlemleri diğer garanti şirketleri ücretsiz yapar mıydı

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
sana şöyle anlatmaya çalışayım g2 vardı bende bi sabah arka tuşları çalışmadı garantiye verdim arka kamera camı kırıktı kullanıcı hatası diyebilirlerdi fakat adamlar arka tuşları kamera camını ekranı değişip gönderdiler bir kuruş para vermedim
şimdi düşünüyorum aynı işlemleri diğer garanti şirketleri ücretsiz yapar mıydı
Mağazadan mı almıştın?

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Bende edge tutkusundan vazgeçip direk vatandan normal s7 alabilirim şuan.
işine karışmış gibi olmasın ama note serisinden hoşlanıyorsan note 6 yı bekleyebilirsin hem s serisi gibi çok hızlı değer kaybetmiyor şuan note4 kullanıyorum çok memnunum

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Son bir şey soracağım vatandan aldığımız resmi garantili cihaz ile internetten aldığımız resmi garantili cihaz aynı garantiye sahiptir değil mi? Burda devreye vatandaki elemanlar mı giriyor devreye?
cihaz resmi garantili ise aynı garanti altındadır vatan sadece cihazı senden alıp garantiye ulaştırıyor
diyelimki hepsiburada ise istersen kendin yolla istersen bana yolla ben yollayayım diyor

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ben
Peki s6+ mi s7 mi hangisini tavsiye edersin
Benim aklımda s6 edge vardı ama sonra s7 yi görünce beni benden aldı. S6 batarya konusunda ve kamera çıkıntısında iyi değildi s7 de onları kaldırmış. Ayrıca micro sd kullanılabilir ama en önemlisi ergonomi. Kız arkadaşım da s6 edge zümrüt yeşili var masaya koyduğumuzda bir şekli var güzel ama iş kullanıma gelince kenarları eli biraz yoruyor.
Ben ya gidip elden s7 alacağım yada hepsiburadadan s7 edge sipariş edeceğim

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ben

Benim aklımda s6 edge vardı ama sonra s7 yi görünce beni benden aldı. S6 batarya konusunda ve kamera çıkıntısında iyi değildi s7 de onları kaldırmış. Ayrıca micro sd kullanılabilir ama en önemlisi ergonomi. Kız arkadaşım da s6 edge zümrüt yeşili var masaya koyduğumuzda bir şekli var güzel ama iş kullanıma gelince kenarları eli biraz yoruyor.
Ben ya gidip elden s7 alacağım yada hepsiburadadan s7 edge sipariş edeceğim
s6 edge değil plus edge ekranı çok cazip geliyo o yüzden sordum