Öneri Dişlerimi nasıl beyazlatabilirim

Bu konuyu okuyanlar

AzuL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Dişlerimi beyazlamasını istiyorum fakat fırçaladığım halde beyazlamıyor çözüm fikriniz var mı?

z.turk30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Diş minesini incelten tozları kullanmayınız.Size sararmaması için başta salça ve kahveden uzak durmanızı öneririm.Sonrasında beyaz kalması için yine diş fırçalamak gerekiyor

MG4446

Müdavim
Reaksiyon puanı
1,307
Dişini fırçalarsan beyazlar.
Herkesin diş rengi aynı değil genetik olarak sağlıklı olsa da sarı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dişlerimi beyazlamasını istiyorum fakat fırçaladığım halde beyazlamıyor çözüm fikriniz var mı?
Rengi öyledir o zaman genetik olarak. Fırçalamayla falan beyazlamaz diş doktoruna gidebilirsin onlar beyazlatmak için bazı şeyler yapıyorlar. Ama fazla gerekli değil bence

kmurat

Müdavim
Reaksiyon puanı
3,592
Sigarayı bırak.

AzuL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Herkesin diş rengi aynı değil genetik olarak sağlıklı olsa da sarı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rengi öyledir o zaman genetik olarak. Fırçalamayla falan beyazlamaz diş doktoruna gidebilirsin onlar beyazlatmak için bazı şeyler yapıyorlar. Ama fazla gerekli değil bence
dönüşün için teşekkür ederim bu kadar insan arasında tek akıllı cevabı veren sensin dişlerin sarı durması kötü bişey dediğin gibi genetik olarak var diş doktoruna gitmeyi düşünüyorum

AzuL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
başka çözümü olan varmı

z.turk30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
dönüşün için teşekkür ederim bu kadar insan arasında tek akıllı cevabı veren sensin dişlerin sarı durması kötü bişey dediğin gibi genetik olarak var diş doktoruna gitmeyi düşünüyorum
o zaman dersin ki dişlerim sarı kaplatmayı düşünüyorum bende derim ki; beyaz kaplat hey Allahım akıl..

MG4446

Müdavim
Reaksiyon puanı
1,307
Sağlık olarak kötü olduğu anlamına gelmez her zaman ama çok özgüven düşürücü olabiliyor. Evet diş doktoruna gidebilirsin çözümleri var

aerosimit

aerogevrek
Reaksiyon puanı
13
Beyaz dişler sağlık demek değildir. Aksine dişin üzerindeki yapının zaten sarı olması gerekir. Ya sahte üzerine sahte bir renk veren ürün kullanmalısın ya da disk plağını aşındırman :rolleyes: