AzuL
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Dişlerimi beyazlamasını istiyorum fakat fırçaladığım halde beyazlamıyor çözüm fikriniz var mı?
Herkesin diş rengi aynı değil genetik olarak sağlıklı olsa da sarı olabiliyorDişini fırçalarsan beyazlar.
Rengi öyledir o zaman genetik olarak. Fırçalamayla falan beyazlamaz diş doktoruna gidebilirsin onlar beyazlatmak için bazı şeyler yapıyorlar. Ama fazla gerekli değil benceDişlerimi beyazlamasını istiyorum fakat fırçaladığım halde beyazlamıyor çözüm fikriniz var mı?
dönüşün için teşekkür ederim bu kadar insan arasında tek akıllı cevabı veren sensin dişlerin sarı durması kötü bişey dediğin gibi genetik olarak var diş doktoruna gitmeyi düşünüyorumHerkesin diş rengi aynı değil genetik olarak sağlıklı olsa da sarı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rengi öyledir o zaman genetik olarak. Fırçalamayla falan beyazlamaz diş doktoruna gidebilirsin onlar beyazlatmak için bazı şeyler yapıyorlar. Ama fazla gerekli değil bence
Sen öyle san. 45 yaşına gelince öğrenirsin fırçalayınca beyazlayıp beyazlamadığını.Dişini fırçalarsan beyazlar.
o zaman dersin ki dişlerim sarı kaplatmayı düşünüyorum bende derim ki; beyaz kaplat hey Allahım akıl..dönüşün için teşekkür ederim bu kadar insan arasında tek akıllı cevabı veren sensin dişlerin sarı durması kötü bişey dediğin gibi genetik olarak var diş doktoruna gitmeyi düşünüyorum
Sağlık olarak kötü olduğu anlamına gelmez her zaman ama çok özgüven düşürücü olabiliyor. Evet diş doktoruna gidebilirsin çözümleri vardönüşün için teşekkür ederim bu kadar insan arasında tek akıllı cevabı veren sensin dişlerin sarı durması kötü bişey dediğin gibi genetik olarak var diş doktoruna gitmeyi düşünüyorum
teşekkürlerSağlık olarak kötü olduğu anlamına gelmez her zaman ama çok özgüven düşürücü olabiliyor. Evet diş doktoruna gidebilirsin çözümleri var