Soru Dişlerdeki plaklardan nasıl kurtulurum?

Reaksiyon puanı
1,619
Asılsız bilgilere itibar etmeyiniz bizzat kendimin kullandığı bir yöntemdir güvenle kullanabilirsiniz sonucu görüceksiniz yakında
Belli bir süre aşınma (tabi bunun için devamlı yapmak gerekir) yapıyor. Dişlerdeki plaktan kastın siyah noktalarsa onları dişçi temizleyebiliyor. Tabi bunu da devamlı yaptırmak yine aynı şekilde dişe zarar verir. Yanlış hatırlamıyorsam bu siyah noktaların çıkmasının bi sebebi demir düşüklüğünden kaynaklı olabilir.

Son düzenleme:

Rué

Asistan
Reaksiyon puanı
96
diş konusu hassas ve yanlış yapılan işlemlerin geri dönüşü neredeyse imkansız olabiliyor. karbonat ve limon işe yarayabilir hatta ben de yapıyorum lakin sık kullanımda mineleri eritiyor. bu kişinin diş yapısına bağlı elbette ama en iyi işlemi diş hekimi yapar. kulaktan dolma ve internetten görülen bilgiler çoğu zaman sizi hiç ummadığınız noktaya getirebilir, pişman olabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
93
diş konusu hassas ve yanlış yapılan işlemlerin geri dönüşü neredeyse imkansız olabiliyor. karbonat ve limon işe yarayabilir hatta ben de yapıyorum lakin sık kullanımda mineleri eritiyor. bu kişinin diş yapısına bağlı elbette ama en iyi işlemi diş hekimi yapar. kulaktan dolma ve internetten görülen bilgiler çoğu zaman sizi hiç ummadığınız noktaya getirebilir, pişman olabilirsiniz.
Aynen dostum.