Emre_Duyar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yeni bir laptop aldım disk yönetiminde SSD gözükmüyor etkinleştiremiyorum yardımcı olur musunuz?
Aslında SSD'ye windows kurulmadan da kullanılabiliyormuş başka bir konuda gördüm.Windows'u SSD'ye kurmalısınız. Windows'u nereye kurdunuz?
Windows kurmadan da kullanabilirsin sonuçta disk ama Windows'u SSD'ye kurmayacaksan ne anlamı var SSD'ye sahip olmanın.Aslında SSD'ye windows kurulmadan da kullanılabiliyormuş başka bir konuda gördüm.
Ben kurmadım bir bilgisayarcıya vermiştim o kurmuş SSD'ye aktarmak istiyorum.Windows kurmadan da kullanabilirsin sonuçta disk ama Windows'u SSD'ye kurmayacaksan ne anlamı var SSD'ye sahip olmanın.
Boot ayarlarını pek bilmiyorum marka acer nasıl yapıcam anlatabilir misiniz?SSD'nin anakarta takılı olduğunu kontrol edin ve boot ayarlarını da kontrol edin.
anakarta göre değişir ama siz anakarta baktınız mı SSD takılı mı?Ben kurmadım bir bilgisayarcıya vermiştim o kurmuş ssd'ye aktarmak istiyorum.
Boot ayarlarını pek bilmiyorum marka acer nasıl yapıcam anlatabilir misiniz?
SSD takılı boot ayarlarını bilmiyorum.anakarta göre değişir ama siz anakarta baktınız mı SSD takılı mı?
bence SSD'ye format atın.SSD takılı boot ayarlarını bilmiyorum.
470 saatlik diskin canı nasıl hayla %100?bence ssd yi formatı atan hacılamış((=
benim sistemimdeki SSD böyle görünüyor hwinfo indir bak bence (=Ekli dosyayı görüntüle 75456
genelde sadece işletim sistemi ve kurulumu mecburilerin dışında bir şey kurmuyorum ve silmiyorum da (=470 saatlik diskin canı nasıl hayla %100?
Kopyalamak yerine bütün verileriniz HDD kalsın. UEFI Windows 10 indirin kurun.Ben kurmadım bir bilgisayarcıya vermiştim o kurmuş SSD'ye aktarmak istiyorum.
Boot ayarlarını pek bilmiyorum marka acer nasıl yapıcam anlatabilir misiniz?