Disk yetkilendirilemedi hatası

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar daha once konu acmistim esim kinectli xbox aldirmak istiyor diye biraz konustuk falan neyse kiramadim esimi 2 gamepad kinect ve jasperboardli 120 gb xbox i totalde 570 tl ye mal ettim rgh li cihaz...
Birkac gundur sorunsuz oynuyorken (hdd de aldigimda oyun vardi 15-16 tane onlari oynuyordum) bugun oyuna girdikten 2 dk sonra disk yetkilendirilemedi diye bi hata veriyor ve cihazi kapatiyor... Normal dvd takinca sosunsuz oynuyorum ama hdd deki oyunlarima boyle diyor neden bu hatayi almis olabilirim cihazla ilgili pek fikrim yok basitce anlatirsaniz sevinirim...

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisi olan yokmu arkadaslar bazi oyunlar bu sekilde calismiyor street fighter gibi ama mesela biodhock calisiyormus onuda yeni fark ettim

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son bioshock oynamistim bi checkpoint daha gectim simdi sonrasinda street fighter i actim normal calisti nasil oldu anlamadim ama sorunum simdilik cozuldi bakalim saha net bi cozume ulasana kadar simdilik calisiyor...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Anladığım kadarıyla cihaza hdd ile ek hafıza eklemişsiniz yada eski küçük hafızayı çıakrtıp büyük hafızalı hdd takmıssınız ve muhtemelen o hdd nın yazım hızı oyunun hoynanması için gerekli eri aktarım hızına ulaşamadığı için kapanıyor olabilir.

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanmiyorum normal aracade 120 gb lik model dedigim gbi 2. El aldim ama ustten takilan orjinal hdd gibi gorunuyor tabi icindekini degistilerse bilemeyecegim

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar sorunu buldum sanirim hazir cozumlemisken de buraya yazalim bilmeyenler faydalansin hdd den bisi oynarken cihazda herhangi bi dvd takili olmamasi lazimmis o zaman veriyormus hatayi bunu anlamak nasil bu kadar uzun zamanini aldi derseniz de fazla ugrasmiyorum cihazla gunluk 1-2 saat anca aciyorum ondan ama biraz gec fark ettim harbidende :)