• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Disk Bölümünü Açamıyorum, Ne Yapabilirim?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Disk bölümünü açamıyorum. Sizce neden böyle olmuştur?
@Ben Kenobi @f.krtl1 @__kadıköyRAP__ @errno
Bir de şu resimdeki gibi gözüküyor o disk bölümü:
Adsız.png
<------------------------

susebili

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
29
Harici bie hddmi? D surucusu dedigimiz yedek yerimi? Yoksa bir usbden ibaretmi?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Harici bie hddmi? D surucusu dedigimiz yedek yerimi? Yoksa bir usbden ibaretmi?
Harici disk değil. Laptobumda bulunan diskin bir bölümü. USB değil. Diskin D bölümü yok. Ben harflendirirken E diye seçmişim galiba. Bazı dosyaları atmıştım ama şimdi ulaşamıyorum.

susebili

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
29
Elinizde kurulum medyasi varmi? Windows olmali.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Tamam işte ayrılmamış alana sağ tık ile yeni basit birim de oluştur görünür sonra böyle bişey yapamazsın tabi :)
Yanlış hatırlamıyorsam ayrılmamış alan zaten boşta duruyordu. C disk bölümünün yanında E'nin de olması gerek ama nedense giremiyorum. Bilgisayarıma tıklayınca gözükmüyor. Ama sağ taraftaki Belgeler, Resimler, İndirilenler yazan yerde gösteriliyor ve yanında soru işareti de var. Neden olduğunu bilmiyorum. İçinde dosyalarımın kopyaları da vardı.
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzenleme: Her şey gitti. :( Disk yönetiminden ayrılmamış alanı E olarak belirledim. Bu defa da içi boş. Anlayacağınız gitti dosyalar. :(

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Yanlış hatırlamıyorsam ayrılmamış alan zaten boşta duruyordu. C disk bölümünün yanında E'nin de olması gerek ama nedense giremiyorum. Bilgisayarıma tıklayınca gözükmüyor. Ama sağ taraftaki Belgeler, Resimler, İndirilenler yazan yerde gösteriliyor ve yanında soru işareti de var. Neden olduğunu bilmiyorum. İçinde dosyalarımın kopyaları da vardı.
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzenleme: Her şey gitti. :( Disk yönetiminden ayrılmamış alanı E olarak belirledim. Bu defa da içi boş. Anlayacağınız gitti dosyalar. :(
Ayrılmamış alan zaten boştu neden böyle bişey yaptın.O soru işareti neden var bilmiyorum ama okunmuyor,kaldırılmış gibi bir anlamı olabilir diski çıkarıp takmanda fayda olabilir.Geçmiş olsun :)

Reaksiyon puanı
16,128
belki hdd'nin bir ayağı sallanıyor olabilir yeni hdd almaya bak.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165