18 Ağustos 2014 #1 Halkulvad Profesör Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 3,027 Reaksiyon puanı 53 Puanları 228 Yaş 24 Konum Konya Merhaba Sevgili SDN Forum üye canları. Sizden General Mobile Discovery için widget önerisi istiyorum. Her türlü widget olur. İyi forumlar.
Merhaba Sevgili SDN Forum üye canları. Sizden General Mobile Discovery için widget önerisi istiyorum. Her türlü widget olur. İyi forumlar.
18 Ağustos 2014 #2 ErwinSmith Rektör Emektar Katılım 12 Mayıs 2013 Mesajlar 11,558 Reaksiyon puanı 344 Puanları 263 Konum . Discovery kullanicilar Kulübü var oraya sorabilirdin Telefona ozel değil zaten widget demek uygulama demek kisaca uygulama onerisi istiyorsun
Discovery kullanicilar Kulübü var oraya sorabilirdin Telefona ozel değil zaten widget demek uygulama demek kisaca uygulama onerisi istiyorsun
18 Ağustos 2014 Konuyu başlatan #3 Halkulvad Profesör Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 3,027 Reaksiyon puanı 53 Puanları 228 Yaş 24 Konum Konya Jiraiya06 dedi ki: Discovery kullanicilar Kulübü var oraya sorabilirdin Telefona ozel değil zaten widget demek uygulama demek kisaca uygulama onerisi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz widget var mı?
Jiraiya06 dedi ki: Discovery kullanicilar Kulübü var oraya sorabilirdin Telefona ozel değil zaten widget demek uygulama demek kisaca uygulama onerisi istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz widget var mı?
19 Ağustos 2014 #4 Alcyone Asistan Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 241 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Widget'lar şarj katilleridir. Bence çok gerek duymuyorsan kullanmanı önermiyorum. Ayrıca widget'lar telefona özel yapılmıyor.
Widget'lar şarj katilleridir. Bence çok gerek duymuyorsan kullanmanı önermiyorum. Ayrıca widget'lar telefona özel yapılmıyor.