Discovery Virus Sorunu

omarkai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kardeşim internetten oyun apksı yüklerken virus bulaştırmış.Resimde işaretlediğim uygulamalar hard reset atmama rağmen gitmiyor ve telefondaki hiç bir uygulama çalışmıyor durduruluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 14514

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Telefon u Güvenli mod da başlamayı denedin mi?

wymy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root varsa greenify kur uyutmayı dene uygulamaları sonra istediğin gibi kaldırırsın

omarkai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güvenli mod denemedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

rootsuz telefon dostum

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Güvenli mod'u bir deneyin kolay ve sorunudur eğer bilmiyorsanız anlatayım;
Telefonun açma/kapatma tuşuna uzun basın karşınıza gelen kapat, yeniden başlat, uçuş modu vs yazan ekrandan kapat bölümüne uzun basın (burası önemli uzun basın yoksa telefonu kapatmış olursunuz ) karşınıza bir ekran daha gelecek "telefon güvenli mod da başlatılsın mı? Evet'i seçin telefon yeniden başlatılacak

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Güvenli mod'u bir deneyin kolay ve sorunudur eğer bilmiyorsanız anlatayım;
Telefonun açma/kapatma tuşuna uzun basın karşınıza gelen kapat, yeniden başlat, uçuş modu vs yazan ekrandan kapat bölümüne uzun basın (burası önemli uzun basın yoksa telefonu kapatmış olursunuz ) karşınıza bir ekran daha gelecek "telefon güvenli mod da başlatılsın mı? Evet'i seçin telefon yeniden başlatılacak
Daha sonra ayarlardan uygulama yöneticisine girin sorunlu uygulamaları bulun ve silin güvenli mod farklı cihazlar da farklı şekilde ulaşılabilir bu sebepten Google'da bir arama yapmak daha doğru olur.

omarkai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim gene olmuyor bu seferde güvenli mod başladıktan kısa süre sonra telefon kendi kendine kapanıp normal modda açılıyor

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
denedim gene olmuyor bu seferde güvenli mod başladıktan kısa süre sonra telefon kendi kendine kapanıp normal modda açılıyor
Bir arkadaş root varsa greenify kur demiş greenify rootsuz da çalışır diye biliyorum onu indirin erişilebilirliği onaylayın uyutup silmeyi deneyin.