Discovery Elite İçin KitKat Güncellemesi Yayınlandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Güncellemeleri bir sürüm geri mi almak istiyorsun?
Herkes Android Lollipop alırken,
Sen Android KitKat mı almak istiyorsun?
O zaman sana bir General Mobile almaya ne dersin?

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Discovery Elite ile kıyaslanabilir mi bilmiyorum ama Zenfone'lar güncelleme konusunda çok iyi. Sadece Android sürüm güncellemesi değil, aynı sürüm üzerinden defalarca derleme (build) güncellemesi aldı Zenfone'lar. Ayrıca sistem bileşenleri (asus launcher, mesajlaşma, tarayıcı, kamera vs.) sürekli güncelleniyor. Hatta güncellemelerle ikon ve yazı tipi desteği de eklendi.

Discovery Elite gibi güçlü bir telefonun aylar sonra rakiplerinin gerisinde kalarak yeni Android KK güncellemesi alması çok komik olmuş. Yazık, nasıl bir güncelleme desteğidir bu? Üstelik amiral gemisine...

ardaalp88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Discovery elit alıyorsan cyanogen mod yuklemek lazım bu kadar zaman uzun zaman sürüyor zaten snaptragon 800 bu telefon bir yığın rom u vardır herhalde

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Millet Lolipop Dağıtıyor Bu Kitkat Lolipop Alıp Almıyıcağıda Şaibeli

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Güncellemeyi yapan varsa kullanıcı yorumlarını paylaşabilir mi acaba?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Android 6.0 çıkarsa da GMD elite kullanıcıları 5.0'a kavuşur.

GM kafası işte verir ama süründürür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telegfonun anasini aglatti ya iki gun giden sarj yarim gun gitmiyor benim ram 3 gb 1,5 doldurdu surekli kasiliyor ve acilip kapaniyor

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
General Mobile ' telefonları Gionee adında bir firmaya ürettirdiği gibi kendi yazılım ekibi de olmadığı için-varsa bile varlığıyla yokluğu bir- açmışlar ağızlarını Gionee cıkartsın güncellemeyi biz de Türkçe'ye çeviririz veririz kafasındalar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler kitkat da çok sarj yiyor sistem ve bu yuzden jell bean tekrar dönmek ıstıyorum ama olmuyor yapabılen varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bu güncellemeden önceki geliştirici seçeneklerinden açık uygulama kısıtlanabiliyordu. Ama güncelleme geliştirici seçeneklerini ben bulamadım. yada aktif uygulama kısıtlamayı bilen varsa yazsın valla çok makbule geçer.. yüzde 45lik ram oldu sana yüzde 65 - 70 :angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aklı olan ne güncelleme yapsın ne baska bişey yapıcakları işin ta... Telefonu ilk aldığımda o kadar seri o kadar kaliteliydi ki g3 le kıyaslama yapıp cok daha iyi olduğunu kanıylıyordum şuanda bu telefonu aldığım güne lanet ediyorum. şarjım yarım gün dayanmıyor O kadar ağırlaştı ki telefon kilit acma tusuna bastıgımda sn tuttum en aşaya 15 sn bekledıkten sonra klit deseni girebiliyorum. Allah belalarını versin getiricekleri güncelemenin. Bi ihtimal düzeltmişlerdir sorunu dedim Mayıs güncellemesini yükledim 15 dk önce telefon bi önceki güncellemedeki yavaşlamadan daha da fazla yavaşladı aklınız var güncellemeyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu neya tlfn diye birşey kalmadı eski hali bundan cok iyidi pil ömrü sıfır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de telefonumu güncelledim. Arkadaşların yazdığı problemlerin hiçbirini yaşamıyorum. Ayrıca telefonda herhangibi bir yavaşlama yada kasma söz konusu bile değil. Bataryası ise yine aynı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben General Mobile Discovery Elite aldim. Cok pismanim. Haftasinda kendi kendine kapanma sorunu yasayamaya basladim. Telefona oyun vb. Seyler asla yuklemem. Simdi bunicine ettigim telefonu sark yariya indimi direkt kapaniyor. Vel hasil kelam arkadaslar paraniz ve sagliginiz icin almayin bu telefonlari. Servisleri papagan gibi ayni seyleri soyleyip duruyor. Benden soylemesi..