Matthew Bellamy
Profesör
Özellikle kamera kalitesi ve teknik özellikleriyle çok iyi lakin güncelleme yok bu devirde jelly bean mı kaldı ya :S 4.4 zaten çok sorunluymuş.Acep Lollipop gelir mi bir bilgi var mı resmi olarak ?Sizce alınır mı ? 850 tl'ye 32 GB lık modeli.LG G2 arasında kaldım aslında G2 güzel ama 2.el alıcağım için sarı ekran sorunu olursa garantisi yok malesef.Riske atmaya değmez diye düşünüyorum 50tl falan değilki 850tl para sayıcam birde sorunlarıyla uğraşamam.Kararsız kaldım düşünceleriniz neler ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gionee eylül-ekim aylarında güncellemeyi vereceğiz diyor (ben umutluyum). Sizce alsam mı ? JB 'çok mu kötü olur ?Özellikle kamera kalitesi ve teknik özellikleriyle çok iyi lakin güncelleme yok bu devirde jelly bean mı kaldı ya :S 4.4 zaten çok sorunluymuş.Acep Lollipop gelir mi bir bilgi var mı resmi olarak ?Sizce alınır mı ? 850 tl'ye 32 GB lık modeli.LG G2 arasında kaldım aslında G2 güzel ama 2.el alıcağım için sarı ekran sorunu olursa garantisi yok malesef.Riske atmaya değmez diye düşünüyorum 50tl falan değilki 850tl para sayıcam birde sorunlarıyla uğraşamam.Kararsız kaldım düşünceleriniz neler ?