Discovery Elite 32 GB Yamuldu Camı Kırıldı. Yardım

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce aldığım telefonu bir sinir haliyle yere çarpmamla birlikte telefonun son hali görüldüğü vaziyete büründü. cüzdan kılıf para etmedi. halı olmasına rağmen telefon eğrildi. ben bu telefonu yarın garantiye vereceğim. kullanıcı hatası diyeceklerini zaten biliyorum benim sormak istediğim.

telefonu garantiye versem üstüne belirli bir ücret vererek sıfır telefonla değişimini yaparlar mı.? yoksa kullanıcı hatası diyerek tamir için 1.000 lira verin gibisinden açık açık yol mu verirler. ürün bildiğiniz gibi telpa garantili. en kötü ihtimalli düşünürsek
bu telefonu paraya nasıl çevirebilirim.?

Adsz.jpg

Adsz1.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Geçmiş olsun. Ekranda sorun yoksa fazla almazlar. Kasa açılmış.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Geçmiş olsun. Cüzdan kılıf koruma sağlaması yok gibi birşey. Siz sanırım baya bir kuvvet ile yere çarpmışsınız. Ne kadara yaparlar veya değişim için üste para isterler mi muamma. Beni şaşırtan telin yamulmasi. Paraya çevirmek istiyorsan parça parça satmak. E bay,amazon amazon gibi yabancı siteler başta olmak ile gitti gidiyor,sanal pazar vb sitelerde şansınızı deneyin. Bulunduğunuz yerdeki telefon satıcıları ile görüşün. Onlara lazım olur ise alırlar.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
panel ve cam değişicek büyük ihtimal. 400-450 tl gibi tamir edebilirler ama kesin bilgi veremem tabiki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon yamuldu o yüzden sıfırı ile değişim istiyorum yamulmayı da düzeltebilirler mi. telefon baya bi çıtkırıldım

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
daha önceden başına gelen arkadaş yok mu? para verip sıfırı ile değiştirme gibi bir şansım var mı?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Değiştirmezler, adamlar 2.el telefon bayisi değilki, Ha şu şekilde olabilir, yamulan kısımları (kasa,ekran vs) masraflarını karşılarsın telefonu tamir ederler.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
geçmiş olsun bende aynı telefondan kullanıyorum 2 kez yere düşürdüm ama Allah tan birşey olmadı. telpa servis süresini 10 günden fazla tutmamaya gayret gösteriyor telefonu gönderiyorsunuz internet sitesinden takip ediyorsunuz orada fiyat ve yapılacak işlemler size belirtiliyor onay verip ödemesini yaparsanız telefonu yapıp size gönderiyorlar. bence sen telpaya gönder telefonu resimlerden gördüğüm kadarıyla hem dokunmatik hemde ekran kırılmış. yamukluktan kast ettiğin ekran haricinde kasada bi yamukluk mu var. onu göremedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim benimde hemen hemen aynı bi sorun geldi başıma ekran çatladı ama dokunmatik kısımda hiç bir düzensizlik yok tu iyi çalışıyorlardı ama 320 tl ye maal oldu telpa dışı yaptırdım çünkü garanti sonrası telefonumun dokunmatik seviyesi değişti kamera kısmına değdiğim anda menüye giriyordu hesabını sen yap artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba efendim telefon için bi çözüm üretebildiniz mi ? bende de var aynısından . ekran sağlam fakat anakartımda problem var çözemedim. satmak isterseniz alabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hanımlar beyler benım de elite nın dış koruma camı kırıldı servise sordum iç diş fark etmıyormuş takım halında degışıyor 380 tl geçmış olsun =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnmde ekran kırıldı telpaya verdimde 430 tl fiyat verdiler müsteri hizletmeleerini aradımda 280 tl oldugu söylenmişti. tekrardan gidip söyledimde kdvsiz fiyat kargo parası faln işcilik vs. dediler servise verdim aksam alırsın dediler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese geçmiş olsun arkadaşlar benim discovery elite arka kamera cami catladi garantiye versem para isterler mi veya kaç TL ye yaparlar

Y

ysfky54

SDN Okuru
Arkadaşlar elite ekran camini 120tl - 150 tl arasinda alabilirsiniz , ben internetten toplam 200tlye dokunmatik ekran, arka kasa, kirilmaz cam ve slikon kapak siparişi verdim az önce, kargo geldiginde telefonumu kendim yapicam, youtubeda nasil yapildigiyla alakali videolar mevcut ve ekran degişim olayi 2 dakikanizi almayacak bişey belirtmek istiyorum