Ben bir türlü isinamadim elite modeline cok agir ve büyük geliyor tasariminida begenmedim discovery 2 800 civarina bulsam alirdimYeni telefon almayı düşünüyorum bu ikisi var aklımda Elite daha çok yakın geliyor ama çok para sizce o paraya değermi yoksa Discovery 2 dahamı iyi önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :S
Şimdi hocam biri mt6592 orta alt seviye bi işlemci ve bu işlemci 1080p'nin altından kalkamadığını hepimiz biliyoruz.
Eğer bütçen uygunsa kesinlikle iki telefon arasında Elite modelini seçmen.
S800 ile mt6592 karşılaştırılamaz bile![]()
O fiyata alınabilecek en iyi telefon elite ancak 200 lira fazla verip Nexus 5 alabilirisin@Jiraiya06 hocam tasarımı benim hoşuma gitti ama sen neleri beğenmedin bi aydınlatırmısın beni :S
@Vikings @burakkenger hocam peki o fiyata alınacak en iyi telefon bumu sizce
Edit: Elit ' i taksitle satan bi yer bulamadım hep tek çekim var bildiğiniz bi site varmı taksitle satan :S
Şimdi hocam biri mt6592 orta alt seviye bi işlemci ve bu işlemci 1080p'nin altından kalkamadığını hepimiz biliyoruz.
Eğer bütçen uygunsa kesinlikle iki telefon arasında Elite modelini seçmen.
S800 ile mt6592 karşılaştırılamaz bile![]()
Kalınlık büyüklük vs tabi ki gm elite daha iyi ama tutmadi malesef fazla general mobile tarafından cok destek verileceğini düşünmüyorum.@Jiraiya06 hocam tasarımı benim hoşuma gitti ama sen neleri beğenmedin bi aydınlatırmısın beni :S
@Vikings @burakkenger hocam peki o fiyata alınacak en iyi telefon bumu sizce
Edit: Elit ' i taksitle satan bi yer bulamadım hep tek çekim var bildiğiniz bi site varmı taksitle satan :S
Elite daha iyi tabi kiPeki sizce Discovery Elite ile Casper Via v8 arasında kaldım fiyatlar hemen hemen aynı Elite dahamı iyi sizce ?
Halk agzindaAlite yeni telefonmu?![]()