Discovery 2 - Discovery Elite

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon almayı düşünüyorum bu ikisi var aklımda Elite daha çok yakın geliyor ama çok para sizce o paraya değermi yoksa Discovery 2 dahamı iyi önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :S

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yeni telefon almayı düşünüyorum bu ikisi var aklımda Elite daha çok yakın geliyor ama çok para sizce o paraya değermi yoksa Discovery 2 dahamı iyi önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :S
Ben bir türlü isinamadim elite modeline cok agir ve büyük geliyor tasariminida begenmedim discovery 2 800 civarina bulsam alirdim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Her iki telefonda iyi ama Elite çok daha iyi bir telefon, daha performanslı.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Jiraiya06 hocam tasarımı benim hoşuma gitti ama sen neleri beğenmedin bi aydınlatırmısın beni :S

@Vikings @
burakkenger hocam peki o fiyata alınacak en iyi telefon bumu sizce

Edit: Elit ' i taksitle satan bi yer bulamadım hep tek çekim var bildiğiniz bi site varmı taksitle satan :S

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şimdi hocam biri mt6592 orta alt seviye bi işlemci ve bu işlemci 1080p'nin altından kalkamadığını hepimiz biliyoruz.

Eğer bütçen uygunsa kesinlikle iki telefon arasında Elite modelini seçmen.
S800 ile mt6592 karşılaştırılamaz bile :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi hocam biri mt6592 orta alt seviye bi işlemci ve bu işlemci 1080p'nin altından kalkamadığını hepimiz biliyoruz.

VatanBilgisayarda taksit yapılıyor diye biliyorum.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
@Jiraiya06 hocam tasarımı benim hoşuma gitti ama sen neleri beğenmedin bi aydınlatırmısın beni :S

@Vikings @

Edit: Elit ' i taksitle satan bi yer bulamadım hep tek çekim var bildiğiniz bi site varmı taksitle satan :S
O fiyata alınabilecek en iyi telefon elite ancak 200 lira fazla verip Nexus 5 alabilirisin

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

VatanBilgisayarda taksit yapılıyor diye biliyorum.

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatanda baktım tek çekim var o telefona sitesinden baktım mağazaya gidip sormak gerekirmi ki ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

@Vikings @

Kalınlık büyüklük vs tabi ki gm elite daha iyi ama tutmadi malesef fazla general mobile tarafından cok destek verileceğini düşünmüyorum.
Begenmedigim kısımlar ise kalinligi buyukligu bataryasi tek espirisi bence islemcisi snap 800 olmasi dedigim gibi benim telefonum olmasa puanla hediye cekiyle falan discovery 2 yi 800 civarina denk getirir alirdim karar senin tabi :)

oguldeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elite her türlü daha iyi ve s5 çakması gibi durmuyor öneririm

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce Discovery Elite ile Casper Via v8 arasında kaldım fiyatlar hemen hemen aynı Elite dahamı iyi sizce ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Alite yeni telefonmu? :D
Halk agzinda :D
Bu arada yukarda merak edenler olabilir ilk basta discovery 2 dedim sonra elite dedim via v8 ile elite arasinda fiyat farki yok ancak disc elite disc 2 den yuzde 50 daha pahali o fiyay farkina deymez diye dedim

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2si arasında kaldım discovery 2 oyunlarda takılma falan az hem hafıza kartlı çıkıcak tasarımı daha güzel discovery 2 ye yakınım biraz