Discord takviye hakkinda bir sorum var

Abdulrezzak09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler bir şey sormak istiyorum şimdi biz discord sunucumuza 2 takviye yapıp 1lvl olmak istiyoruz ama bir şey merak ediyoruz takviyeyi yaptıktan sonra aboneliği iptal etsek yaptığımız takviyeler sonucunda gelen özellikler kalır mı yoksa iptal ettiğimiz için özellikleri kullanamazmiyiz?

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Beyler bir şey sormak istiyorum şimdi biz discord sunucumuza 2 takviye yapıp 1lvl olmak istiyoruz ama bir şey merak ediyoruz takviyeyi yaptıktan sonra aboneliği iptal etsek yaptığımız takviyeler sonucunda gelen özellikler kalır mı yoksa iptal ettiğimiz için özellikleri kullanamazmiyiz?
Kullanamazsın

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Aboneliği iptal ederseniz takviye de gider.

rrrr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
Boost'u iptal ederseniz ya da Boostunuz biterse size Boostu tekrar basmak için 3 gün verir. 3 gün boyunca boost özellikleri devam eder. Sonrasında ise boost biter.