İlk defa duydum, araştırıyorum.Hala discord kullanan mı var guilded varken![]()
Mutlaka bakın, her şey için en iyisi resmen, tüm discord özellikleri bedava daha ne olsunİlk defa duydum, araştırıyorum.
Discord’un yeni geleceğine hoş geldiniz. — Guilded | by Hüseyin Yalçın | Medium burdan bak bende merak ettim burdan baktımİlk defa duydum, araştırıyorum.
www.guilded.gg?r=GmjM5PVdDiscord’un yeni geleceğine hoş geldiniz. — Guilded | by Hüseyin Yalçın | Medium burdan bak bende merak ettim burdan baktım
Bazen güzel şeyler gelebiliyor.
ben bilgi anlamında nedir diye
reklam yapmış olmadım inşallahben bilgi anlamında nedir diye![]()
Gelsin banhammer.
Çok kopya ya komple değiştirmeye değicek bir özellik bulamadımMutlaka bakın, her şey için en iyisi resmen, tüm discord özellikleri bedava daha ne olsun
bence de bende baktım ama Discord'un aynısı, sadece daha küt hali gibi geldi. Discord nitro ile birlikte kullanıyorum zaten.Çok kopya ya komple değiştirmeye değicek bir özellik bulamadım
bu tarz konular hakkında bir halt bilmediğine eminim.bence de bende baktım ama Discord'un aynısı, sadece daha küt hali gibi geldi. Discord nitro ile birlikte kullanıyorum zaten.
Bende sunucu yönetiyorum ve çevremdeki herkes gereksiz yere etiketten bıkmış durumdadır.bu tarz konular hakkında bir halt bilmediğine eminim.
Demek ki varmış.Hala discord kullanan mı var guilded varken![]()
popüler kültür işte, her şeyin para olduğu programlara destek olmaya devam edin. discord'da kopya değildi zaten aynen. slack'ten hiç çalmadı yok canımDemek ki varmış.