Discord Ping Girme

vanity0435

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar hocam, şimdi benim sorunum discordda ses kanalına girince verim alamıyorum.İnternetim Türk telekom vdsl kullanıyorum.Aslında internetim iyi youtubede rahat 1080p video izliyorum , Oyunlarda da genelde 70 80 ping alıyorum ( bazen cs de 120 falan oluyor ) şimdi sorum şu iyi bir internetim olmasına rağmen neden discorda girince sorun yaşıyorum.Evde kimse yokken bağlandığımda da hep böyle 1 2 aydır bu sorunu yaşıyorum.Eskiden ADSL kullanıyorken hiç böyle bi sıkıntım yoktu.Discordda ne sesim gidiyor ne ses alıyorum o derece kötü , Sebepler nelerdir çözümler nelerdir Teşekkürler
1608199429778.png
1608199446658.png

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Discordda böyle bir ayar var mı bilmiyorum ama ayarlarda bir yerde vardır eğer varsa. Sunucuyu en yakın olanı seçerseniz çözülebilir.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhabalar hocam, şimdi benim sorunum discordda ses kanalına girince verim alamıyorum.İnternetim Türk telekom vdsl kullanıyorum.Aslında internetim iyi youtubede rahat 1080p video izliyorum , Oyunlarda da genelde 70 80 ping alıyorum ( bazen cs de 120 falan oluyor ) şimdi sorum şu iyi bir internetim olmasına rağmen neden discorda girince sorun yaşıyorum.Evde kimse yokken bağlandığımda da hep böyle 1 2 aydır bu sorunu yaşıyorum.Eskiden ADSL kullanıyorken hiç böyle bi sıkıntım yoktu.Discordda ne sesim gidiyor ne ses alıyorum o derece kötü , Sebepler nelerdir çözümler nelerdir Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 129195Ekli dosyayı görüntüle 129196
Discord kullanmamaya çalışın.