Yardım Discord Olağan Dışı Bir Şeyler Oluyor Hatası

kaynia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arklar ben discordumdam telefon numarası ekli değildi internettende baktım bir sürü siteden olmuyo telefonumda yok nasıl bu sorunu düzeltcem bütün dostlarım discordda kaldı

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
arklar ben discordumdam telefon numarası ekli değildi internettende baktım bir sürü siteden olmuyo telefonumda yok nasıl bu sorunu düzeltcem bütün dostlarım discordda kaldı
Telefon doğrulama hatası ile karşılaşanlar vardı. Numara doğrulaması yapmanız gerekiyor.

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Bu uyarının düzeltilmesi imkansız hesabını kapatman veya telefon ile doğrulaman lazım discord herkese açık numaraları tespit ediyor ve bu uyarı çok fazla çıkmıyor genelde hesabına yapay zeka bağlamış olan kişilerde ve aynı ip den çok fazla discord hesabı açıldığında bu durmular geliyor bunlar sadece benim duyduklarım.

kaynia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefonum yok annemde izin vermiyo internetten videolara baktım orda sitelerden sms almak için tleefonalr vardı oluyodu amam kod gelmiyodu brirne geldi hata verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim telefonum yok annemde izin vermiyo internetten videolara baktım orda sitelerden sms almak için tleefonalr vardı oluyodu amam kod gelmiyodu brirne geldi hata verdi