Discord mesaj atamama sorunu

AspectZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Mesajın iletilemedi çünkü alıcı ile herhangi bir sunucu paylaşmıyorsun veya paylaşılan sunucunda direkt mesajları devre dışı bıraktın, alıcı sadece arkadaşlardan direkt mesaj kabul ediyor veya alıcı tarafından engellendin.

Ben sunucuda yokken gelenler var ve mesaj atiyorlar daha sonrasinda ben sunucuya gi̇ri̇nce onlara mesaj atiyorum ama bu hatayi veri̇yor. (bu arada onlarda be gelene kadar sunucudan çikmiş oluyorlar)

SDS.png

Son düzenleyen moderatör:

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Mesajın iletilemedi çünkü alıcı ile herhangi bir sunucu paylaşmıyorsun veya paylaşılan sunucunda direkt mesajları devre dışı bıraktın, alıcı sadece arkadaşlardan direkt mesaj kabul ediyor veya alıcı tarafından engellendin.

BEN SUNUCUDA YOKKEN GELENLER VAR VE MESAJ ATIYORLAR DAHA SONRASINDA BEN SUNUCUYA GİRİNCE ONLARA MESAJ ATIYORUM AMA BU HATAYI VERİYOR. (BU ARADA ONLARDA BE GELENE KADAR SUNUCUDAN ÇIKMIŞ OLUYORLAR)

Ekli dosyayı görüntüle 101876
Discord ayarlarıylan alakalı bu, ayarlarda Sunucudan gelen direkt mesajlara izin ver işaretini kaldırmışlar ha sana nasıl mesaj atıyorlar ya arkadaşlık isteği atıyorlar yada sen ayarlarınlan oynamışsın yine.