Discord Hesaplarım Kapanıyor!

DiabloGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, 23.06.2020 tarihinde hesabıma Nitro aldıktan 3-4 saat sonra kapatıldı, mail attıktan sonra dün yeni bir hesap açıp ona da Nitro satın aldım, bu seferde o 10 dk sonra kapatıldı, şaka gibi, ne yapmam gerek gerekli mailleri attım ilk hesabım için 4 gün oldu, cevap gelmedi hala. Spam diyor ancak hiçbir şekilde spamda yapmadım, arkadaşlarımla konuştum sadece. Paramın boşa gitmesini istemiyorum, eğer hesabımı açmazlarsa arkadaşlarımla iletişime geçmek için 1 saat giriş hakkı isteyeceğim Discord'dan

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Destek birimine başvurduysanız mail bekleyin. IP ban yemiş olabilirsiniz çünkü.

Marco Diaz

Doçent
Reaksiyon puanı
179
Merhaba, 23.06.2020 tarihinde hesabıma Nitro aldıktan 3-4 saat sonra kapatıldı, mail attıktan sonra dün yeni bir hesap açıp ona da Nitro satın aldım, bu seferde o 10 dk sonra kapatıldı, şaka gibi, ne yapmam gerek gerekli mailleri attım ilk hesabım için 4 gün oldu, cevap gelmedi hala. Spam diyor ancak hiçbir şekilde spamda yapmadım, arkadaşlarımla konuştum sadece. Paramın boşa gitmesini istemiyorum, eğer hesabımı açmazlarsa arkadaşlarımla iletişime geçmek için 1 saat giriş hakkı isteyeceğim Discord'dan
Hesabınızın çalınıp spam yapıldığını söyleyin.Hemen açıyorlar banı.Aynısı benim başımada geldi.

DiabloGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Marco Diaz

Doçent
Reaksiyon puanı
179
4-5 kere mail attım (2 tanesini yanlışıkla attım), ne zaman cevap alabilirim?

2 kere öyle yazan bir mail attım.
Tamamdır.Şimdi ise 3 gün bekleyin.Size bir mail gelecek ve yazacakki bir kerelik jest yaparak hesabınızın banını açıyorum.Ardından banınız açılacak :)

DiabloGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamamdır.Şimdi ise 3 gün bekleyin.Size bir mail gelecek ve yazacakki bir kerelik jest yaparak hesabınızın banını açıyorum.Ardından banınız açılacak :)
Hocam teşekkürler ama 23'ünde attım maili hala cevap yok.

DiabloGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O zaman tek çare modeminizi fişten çıkarın 10 saniye bekleyin ve tekrar açın.Ardından ip adresiniz değişmis olacak.Sonra ise yeni hesap açabilirsiniz :)
Her 3 saatte bir otomatik reset atıyorum, deneyeceğim dediğinizi hocam, son kez açıyorum bu sefer.

DiabloGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yahu ne cenabet adamım, ya benim yada konuştuğum adamın hesabı kapanıyor.