Soru Discord Boost

bobushevich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar discord nitro almıştım ve şuan boost yapabildiğimi farkettim bir sunucuyu boostlarsam ek bi ücret alınırmı ? (discordun hiç almayanlara hediye ettiği ücretsiz nitro var )

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar discord nitro almıştım ve şuan boost yapabildiğimi farkettim bir sunucuyu boostlarsam ek bi ücret alınırmı ? (discordun hiç almayanlara hediye ettiği ücretsiz nitro var )
Discorda kredi kartı bilgilerini vs. Hiç girmediysen şu ana kadar boost basılıyor mu deneyebilirsin para kesmez, o boost hakkı hesabına tanımlı olarak gözüküyorsa zaten verilmiştir o sana.

lBeratl

Asistan
Reaksiyon puanı
215
Evet 2 boost bedava zaten boostlarken görürsün

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Hayır sadece klasik aldıysan ekstra bir ücret ödersin (Discordun hediye etti normal boostlu nitro)

bobushevich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
evt araştırdım şimdi bu iki boost ücretsiz paketten gelmiş sonrakiler ücretli
Hayır sadece klasik aldıysan ekstra bir ücret ödersin (Discordun hediye etti normal boostlu nitro)
tamam teşekkürler peki ben mobilden google pay ile nitro alabiliyorum değilmi ?

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
evt araştırdım şimdi bu iki boost ücretsiz paketten gelmiş sonrakiler ücretli

tamam teşekkürler peki ben mobilden google pay ile nitro alabiliyorum değilmi ?
"evt araştırdım şimdi bu iki boost ücretsiz paketten gelmiş sonrakiler ücretli"
kısa bi detay geçeyim Discord nitro alırsan yanında 2 tane server boost geliyor eğer nitro klasik alısan o boostlar gelmiyor ama yinede boost yapmak istersen birazcık indirim yapılıyor
"tamam teşekkürler peki ben mobilden google pay ile nitro alabiliyorum değilmi ?"
Evet yapılabiliyor.