Son bir ayda kızımı iki kez götürdüm özel dişçiye mecburiyetten.Arkadaşlar merhabalar bu dönemde dişciye gidilir mi
Ağzına sokacakları şeyler zaten her zaman dezenfekte ediliyordu. Doktorlarda da ffp 2 maske ve siperlik oluyor. Ben diş teli tedavisi gördüğüm için her ay gidiyorum. Nema problemmaAğzına sokacakları alet edevatlardan veya ağzının içine girecek gibi baktıklarından dolayı neler olur bilemiyorum..
Son bir ayda kızımı iki kez götürdüm özel dişçiye mecburiyetten.
Diş teli ne kadara yaptırdınAğzına sokacakları şeyler zaten her zaman dezenfekte ediliyordu. Doktorlarda da ffp 2 maske ve siperlik oluyor. Ben diş teli tedavisi gördüğüm için her ay gidiyorum. Nema problemma
Dezenfekte edilebilir de. Mübarek hastalığın bulaşması garip. Müşteri gittikten sonra maskeyi açar etrafa virüslerini yayar felan.Ağzına sokacakları şeyler zaten her zaman dezenfekte ediliyordu. Doktorlarda da ffp 2 maske ve siperlik oluyor. Ben diş teli tedavisi gördüğüm için her ay gidiyorum. Nema problemma
Yani aletlerin temiz olması önemli aynen. Yoksa çoğu hastalıklara kadar yolu var.Ağzına sokacakları alet edevatlardan veya ağzının içine girecek gibi baktıklarından dolayı neler olur bilemiyorum..
Yok ya o kadarcık temizliğide yapsınlar. Hepatit hastaları kimsenin kanına girmek istemez umarım ? ?Yani aletlerin temiz olması önemli aynen. Yoksa çoğu hastalıklara kadar yolu var.
Diş doktorları en çok Hepatit-C hastalıkları bulaştırabiliyorlar.
Mesela Diğer hastanın ağzındakı kan senin ağzına alet yardııyla geçerse hayatın kaydı demektir.
Üniversitenin diş hastanesinde tedavi görüyorum. Yani sadece malzeme parasını ben ödedim ve arada braket falan kırılırsa onları ödüyorum. Doktorun parasını devlet ve üniversite ödüyor.Diş teli ne kadara yaptırdın
Yani aletlerin temiz olması önemli aynen. Yoksa çoğu hastalıklara kadar yolu var.
Diş doktorları en çok Hepatit-C hastalıkları bulaştırabiliyorlar.
Mesela Diğer hastanın ağzındakı kan senin ağzına alet yardııyla geçerse hayatın kaydı demektir.
O riski hiçbir sağlık kuruluşu almaz. Çok iyi dezenfekte ediyorlardır.Yok ya o kadarcık temizliğide yapsınlar. Hepatit hastaları kimsenin kanına girmek istemez umarım ? ?
Hayırdır dişçi mi olcan başımıza. Yoksa çıkarın mı var ? ? ? ? ? ?Üniversitenin diş hastanesinde tedavi görüyorum. Yani sadece malzeme parasını ben ödedim ve arada braket falan kırılırsa onları ödüyorum. Doktorun parasını devlet ve üniversite ödüyor.
Malzemeler 1400 lira tuttu. Ama o zaman yani 1 yıl önce dolar 5.5-6 lira civarındaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O riski hiçbir sağlık kuruluşu almaz. Çok iyi dezenfekte ediyorlardır.
Yok be bu devirde dişçi olunmaz. (Büyük konuşmak istemiyorum ama ilgi alanımda değil.) 7 bin mezun veriyor her sene ama birkaç yüz kişi atanıyor. Geriye kalanlar ya özel yer açacak ya da birinin yanında işe girecek. Asgari ücretten hallice kazananları bile duydum. 6 yıl okuyacaksın, sonra DUS'a gireceksin, sonra uzmanlık ohooo uzun iş.Hayırdır dişçi mi olcan başımıza. Yoksa çıkarın mı var ? ? ? ? ? ?