Direksiyon seti önerisi !!

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
eğer vites direksiyonun yanında olanı vites koycak konsolun yoksa fazla yer kaplamadığından alabilirsin. ama öbüründe de vitesi elinin altında biryere koyabilirsin sana kalmiş :D

ysfzyzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha çok performans açısından tercih yapıyorum yinede sağol kardeşim.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
valla bu ucuzlar pek birşey hissettirmiyor insana şöyle güzel dualshocklu bir kol alsan ps3 ya da xbox360 kolu daha lezzet verir bence oyunlarına hem sadece arba oyunu da oynamazsın konsolda oynar gibi açarsın pcden oturursun koltuğuna oynarsın :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Direksiyon setinin kralı [MENTION=312196]conviction[/MENTION]da var.
Baksın yardımcı olsun artık.. :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O bütceye iyi bir sey önerebilecegimi sanmiyorum ama, kullanici yorumlarindan da anlasildigina göre birinci linkte ki fena degilmis. Ürün hakkinda az bilgi mevcut oldugu icin kesin konusmak istemiyorum. Almadan önce iyice arastirmani tavsiye ederim.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
logitech 25 i kullandım..herşeyi ile mükemmel.diğer markalardanda iki adet kullandım..şimdide ucuz diye alıp kullandığım var..
fakat logitechin kalite hassasiyet ve sağlamlığı hiçbirinde yok...
denen gibi 27 ler neredeyse bilgisayar parası 800-900 tl.gibi.önemli olan bence oyunun o direksiyonu desteklemesi..
atasözümüzü gözardı etmeyin:"ucuz etten yahni olmaz,olsada yenmez"..kolay gelsin.

looooon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar [h=1]Snopy FT-33C4 PC/PS2/PS3 3 in 1 Kablosuz direksiyon setim var .(direksiyon,vites ,pedal) yaklaşık alalı 3 ay falan oldu şimdi satıp daha iyisini alıcam sizce 2.elini kaça satarsam uygun olur ????:clap:[/h]