Direct YouTube Downloader - UltraHD 4K, 1080p Destekli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cstn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cstn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direct YouTube Downloader

Direct YouTube Downloader, YouTube videolarını kolay ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirmenize yardımcı olan Türkçe küçük bir programdır.

YouTube videolarını UltraHD 4K, 1080p ve 720p gibi yüksek kalitelerde ve MP4, WebM, FLV, 3GP ve AAC(sadece ses) olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Resmi direk indirme adresi:

Yazılımın resmi sayfası:

Bazı özellikleri:
  • YouTube'da oluşturulan listelerdeki tüm videoları indirme.
  • İstediğiniz YouTube kullanıcısının tüm videolarını indirme.
  • İstediğiniz YouTube kanalının tüm videolarını indirme.
  • Kullanıcı favorilerindeki tüm videoları indirme.
  • Video kalitesini ayarlama.
  • İndirme geçmişini kaydetme.
  • Video küçük resimlerini görerek indirme.
  • Şarkıcıların çalma listelerini indirme.
  • Otomatik URL Tespit etme özelliği
  • İndirilecek video mevcut ise sıradakine geçme özelliği
  • Türkçe dil desteği

Ekran görüntüleri:
ss_1.png
ss_2.png
ss_3.png

talha38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses ve görüntü başka sitede olsada indiriyor mu?

Bir de idm sürekli yeni serial istiyor. Bir çözüm öneriniz var mı?.Bilgisayardan kaldırıp tekrar kuruyorum olmuyor.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ses ve görüntü başka sitede olsada indiriyor mu?

Bir de idm sürekli yeni serial istiyor. Bir çözüm öneriniz var mı?.Bilgisayardan kaldırıp tekrar kuruyorum olmuyor.
başka sitelerde de olsa zaten sağ tıkladığında copy video address gelir. onu yazarsın. internet download manager da her videoyu çeker. ama bu program sanırım bir de istediğin şekilde dönüştürerek indiriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry:DİKKAT.. arkadaşlar ..bu program virüs ve zorunlu tool bar yüklemesi yapıyor indirmeyin kurmayın..zorunlu internet tarayıcısı yüklüyor kaldıran kadar akla karayı seçtim

xxlarce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakkımı helal etmiyorum kardeşim, ayıp ya..! Ben bilgisayardan anlayan adam değilim, birde senin yaptığın işe bak yazık yazık, nerden girdim şu siteye kendi bilgisayarımdan senin yüzünden internete giremiyorum Allah seni benim durumuma düşürsün de benim yaşadıklarımı sende yaşa

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hakkımı helal etmiyorum kardeşim, ayıp ya..! Ben bilgisayardan anlayan adam değilim, birde senin yaptığın işe bak yazık yazık, nerden girdim şu siteye kendi bilgisayarımdan senin yüzünden internete giremiyorum Allah seni benim durumuma düşürsün de benim yaşadıklarımı sende yaşa
Ne oldu ki?. Yardımcı olalım..

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İnternet tarayıcısının içine eden o virüslerden olsa gerek..

xxlarce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne oldu ki?. Yardımcı olalım..

Bilgisayarımdan hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Projem için youtube'den video indirecektim her şey mahvoldu bilgisayarımın açılışı bile yavaşladı. Ağ bağlantılarından 'sorun gider' diyorum bilgisayarda sorun bulunamadı diyor. Modeme reset attım ip, dns hiç biri işe yaramadı artık mecburen format attıracağım. Opera, Chrome, Firefox, Explorer hiç biri bağlanmıyor. İlk defa başıma böyle bir şey geldi ama akıllandım.

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarımdan hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Projem için youtube'den video indirecektim her şey mahvoldu bilgisayarımın açılışı bile yavaşladı. Ağ bağlantılarından 'sorun gider' diyorum bilgisayarda sorun bulunamadı diyor. Modeme reset attım ip, dns hiç biri işe yaramadı artık mecburen format attıracağım. Opera, Chrome, Firefox, Explorer hiç biri bağlanmıyor. İlk defa başıma böyle bir şey geldi ama akıllandım.
Üstteki programın böyle bi sorun çıkaracağını düşünmüyorum.. Basit video indirme programı ama belki bu programla başka program veya web tarayıcıları etkileyen başka bişeyler kurulmuş olabilir.

İnternet ağınızı düzeltmek için şu aracı bi deneyin bakalım belki çözüme ulaşırız..

http://semaverdecay.org/complete-internet-repair-internet-baglantisi-onarma-araci/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...