"Diplomamı İnternetten İndirdim"

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
diplomami-internetten-indirdim-4615227_8139_400.jpg

Sağlığı bozulan iki hastası tarafından yanlış uygulamalar yüzünden şikayet edilen sahte doktordan inanılmaz itiraf.

Sağlığı bozulan iki hastası tarafından yanlış uygulamalar yüzünden şikayet edilen "Dr." Banu A. itiraf etti: Doktor değilim, diplomamı internetten indirip üstüne ismimi yazdım.

İstanbul'da karnından aldığı yağları yüzüne enjekte ettiği 39 yaşındaki Kıymet Kaya'nın yüzünü tanınmayacak hale getirdiği için "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama" suçundan 6 yıl hapsi istenen sahte doktor Banu A. hakkında yeni bir şikayet daha yapıldı. İddiaya göre; Filiz Ç., internette, Bakırköy'deki Güzellik Fabrikası'ndan cilt bakımı satın aldı. Kendini plastik cerrah olarak tanıtan Banu A., Filiz Ç.'yi liposuction ameliyatına "yarım saatlik iş" diyerek ikna etti. Operasyon, 4 Ocak'ta Yenibosna'daki Özel İlke Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Sadece karın yağlarının alınacağını sanan Filiz Ç., ameliyattan çıkınca kolları ve bacaklarındaki yağların da alındığını fark etti. Hasta, neden böyle yapıldığını sorduğunda aldığı cevap ise "Sana iyilik yaptım" oldu. Bir süre sonra Filiz Ç. taburcu oldu ancak evde fenalaştı. Kızı Banu A.'yı aradı. Banu A., "Kansız kalmıştır. Ciğer yesin" tavsiyesinde bulundu. Filiz Ç. 11 Nisan'da ameliyat olduğu hastaneye gidip yetkililerden "epikriz raporu" (Hasta bilgilendirme raporu) istedi ama verilmedi. Talihsiz hasta operasyonu gerçekleştiren Banu A.'ya sicil numarasını sorunca şu korkunç itirafla karşılaştı: "Ben doktor değilim. 3 yıl bir profesörün yanında çalıştım, öğrendim!" Filiz Ç., bunun üzerine "Ölseydim ne olacaktı" diye sordu. Banu A. "Ölmedin ama" yanıtı verdi. Filiz Ç.; sahte doktor, onun eşi Hasan A., hastane başhekimi Süleyman Ç. ve doktor Ferhan A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikâyet üzerine 4 şüpheli gözaltına alındı. Banu A., polisteki ifadesinde "2007-2010 arasında bir estetik cerrahın yanında hemşirelik yaptım. Ameliyatlarda bazı basit plastik cerrahi uygulamalarını öğrendim. Sağlık Bakanlığı Uzmanlık Belgesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Doktoru diplomasını internetten temin ederek üzerine ismimi yazdım ve işyerime astım" dedi. Savcılık, sahte doktor Banu A. dahil tüm şüphelileri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Hakkında "adli kontrol" ve "yurtdışı çıkış yasağı" getirilen Banu A. halen Fatih'te özel bir hastanede çalışıyor

[URL="http://www.sondakika.com/haber/haber-diplomami-internetten-indirdim-4615227/"]http://www.sondakika.com/haber/haber-diplomami-internetten-indirdim-4615227/]Kaynak[/URL]

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
"...halen Fatih'te özel bir hastanede çalışıyor" E yuh artık!

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Birde Profesörden Öğrendim Uyguladım Ölmedin Demiş Kadına Büyük Cesaret

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hangi hastane ki? çok met edilmiş, bi gidip muayene olmak isterim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Olur tabi, bir işe girerken verdiğin diplomanın okulunu arayıp ta sanki teyit mi ediyorlar. Bu sizin öğrenciniz miydi diye?. Olur, herşey olur.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Türkiye gerçeği :) İnsanlığa gram değer yok!

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
diplomaları sonradan kontrol etmiyolarmı o zaman sahte diploma verip askerliği kısa yaparlar