DenizGoksu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Oyun ve kullanılabilirlik(uzun ömürlülük, kasma, donma) açısından hangi işlemci daha çok iş görür sizce benim hiçbir fikrim yok size danışmak istedim.
Snapdragon 870 diye bir işlemci yok.Orjinal ismi Snapdragon 865 plustır.865 plus 865 in overlocklu versiyonu.Dimensity 1200 güçlü bir işlemci olsada 865 ve 865 plus hem uzun ömürlülük,hemde stabilite olarak dimensity 1200 den daha iyiler.865 ve 865 plus şu anda Qualcomun en sorunsuz işlemcileri.Bu işlemcilerden sonraki Snapdragon işlemciler Samsung üretimi olduğu için sorunlu.Oyun ve kullanılabilirlik(uzun ömürlülük, kasma, donma) açısından hangi işlemci daha çok iş görür sizce benim hiçbir fikrim yok size danışmak istedim.
çok sağol dostum bu bilgiler için.Snapdragon 870 diye bir işlemci yok.Orjinal ismi Snapdragon 865 plustır.865 plus 865 in overlocklu versiyonu.Dimensity 1200 güçlü bir işlemci olsada 865 ve 865 plus hem uzun ömürlülük,hemde stabilite olarak dimensity 1200 den daha iyiler.865 ve 865 plus şu anda Qualcomun en sorunsuz işlemcileri.Bu işlemcilerden sonraki Snapdragon işlemciler Samsung üretimi olduğu için sorunlu.
Oyun için Qualcomm daha doğru bir seçim. Adreno sürücüleri daha iyi ve Adreno GPU'lar için yapılan optimizasyonlar Mali GPU'lar için yapılan optimizasyondan daha iyi. Bu sebepten dolayı emulatörlerde vs. MediaTek, Samsung Exynos'a göre daha yüksek FPS veriyor Qualcomm SoC'lar. MediaTek tarafında optimizasyonun kötü olmasının sebeplerinden birisi MediaTek SoC'ların kapalı kaynak olması. MediaTek, kaynak kodu paylaşmıyor.Oyun ve kullanılabilirlik(uzun ömürlülük, kasma, donma) açısından hangi işlemci daha çok iş görür sizce benim hiçbir fikrim yok size danışmak istedim.
peki qualcomm lu önerebileceğin bir telefon var mıdır 6000-8500 arasıOyun için Qualcomm daha doğru bir seçim. Adreno sürücüleri daha iyi ve Adreno GPU'lar için yapılan optimizasyonlar Mali GPU'lar için yapılan optimizasyondan daha iyi. Bu sebepten dolayı emulatörlerde vs. MediaTek, Samsung Exynos'a göre daha yüksek FPS veriyor Qualcomm SoC'lar. MediaTek tarafında optimizasyonun kötü olmasının sebeplerinden birisi MediaTek SoC'ların kapalı kaynak olması. MediaTek, kaynak kodu paylaşmıyor.
Snapdragonlu S20 Fe.peki qualcomm lu önerebileceğin bir telefon var mıdır 6000-8500 arası
Samsung Galaxy S20 FE SD'li, Poco F3'e bakabilirsiniz.peki qualcomm lu önerebileceğin bir telefon var mıdır 6000-8500 arası