Dikkatimi Çekti

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
27 yaşında bir kadın öğretmenim. Uzun bir süre önce bir öğrencimin bana karşı bir şeyler hissettiğini fark ettim. Yada kendi kafamdan böyle bir senaryo yarattım. Ben bazen yaparım bunu ... çünkü aşka aşığım...
Ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Bu duygu büyüdü büyüdü
virgul.gif
sonuçta ben de bunalımlar
virgul.gif
bocalamalar başladı. Kendimden utanıyordum
virgul.gif
bir başkası anlasa ne yapardım?
İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır. Duygular yargılanmamalı ve özgürce yaşanmalı.
Sonuçta benden 10 yaş küçük
virgul.gif
tam olgunluğa erişmemiş ama çocukta sayılmayan öğrencime bağlandım. Sanki o dünyamdaki diğer yarımdı. Ölünceye kadar aynı duygularla sevebileceğim tek kişi. Ben onu yalnız bu dünyada değil
virgul.gif
öldükten sonra da sevmek isteyen
virgul.gif
onun yanından bir saniye bile ayrılmak istemeyen
virgul.gif
onu canımdan bir parça gibi gören bir deliyim. Onu dünyanın en güzel yaratığı
virgul.gif
en harika varlığı olan bir çılgınım. Onunla bir gelecek imkansız
virgul.gif
bunu biliyorum... ama isterdim ki hiç olmazsa ona olan duygularımı kendime rahatça söyleyebileyim...
O
virgul.gif
bu sene mezun olacak. Benim onu görebilme şansım büyük ihtimalle hiç yok. O nasıl
virgul.gif
ne yapıyor
virgul.gif
iyimi
virgul.gif
hiçbir zaman öğrenemeyeceğim. Böyle bir olay var mıdır sizce? Konuşamadığım
virgul.gif
soramadığım
virgul.gif
haber alamadığım
virgul.gif
bakamadığım
virgul.gif
göremediğim
virgul.gif
kendi içimde bile yaşayamadığım aşk
virgul.gif
sevgi
virgul.gif
ya da her neyse ...
Böyle bir acı var mı? İsterdim ki evlendiğini
virgul.gif
mutlu
virgul.gif
sağlıklı olduğunu göreyim... onun hayatının her döneminden haberdar olayım
virgul.gif
yeter ki o varken ölmüş farz ederek yaşamayayım. Beni anlamıyorsunuz değil mi? Tanrıdan şunu diliyorum; tekrar başka bir hayatta olabilme imkanım olursa
virgul.gif
beni onunla aynı şartlarda
virgul.gif
aynı yerde
virgul.gif
hiç ayrılmamak üzere buluştursun... lütfen beni ve duygularımı anlamaya çalışın.

ALINTIDIR...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben de öğretmen yetiştiren bir kurumda öğretmen eğitimine akademik katkı sağlamaya çalışan birisi olarak bunun hiç hoş hatta yanlış bir şey olduğunu belirtmek isterim

bu duygular insan tarafından kontrol edilebilir ve istenmediği durumda böyle bir şey ortaya çıkamaz.

(NOT: benim bayan öğrencilerim çok daha büyükler, hatta burada bahsedilenden farklı olarak olgunluğada erişmiş durumdalar, ilgisi olanlar da açık olarak görünüyor, hatta güzellik konusunda da çok hoş bayanlar var aralarında ama söylenen gibi bir durum bana çok ters geliyor, kendimi koymaya çalıştım yerine ama nanay...)

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Aşk; zaten ulaşılamayandır. Ulaşılan, artık aşk değildir. bizler hep içimizdeki hoş duyguları ulaşılamayana yükler ve kendimizi de ikna ederek aşık olduğumuzu sanırız. Tek Ulaşılamayana duyulan aşk, aşktır.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
27 yaşında bir kadın öğretmenim. Uzun bir süre önce bir öğrencimin bana karşı bir şeyler hissettiğini fark ettim. Yada kendi kafamdan böyle bir senaryo yarattım. Ben bazen yaparım bunu ... çünkü aşka aşığım...
Ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Bu duygu büyüdü büyüdü
virgul.gif
sonuçta ben de bunalımlar
virgul.gif
bocalamalar başladı. Kendimden utanıyordum
virgul.gif
bir başkası anlasa ne yapardım?
İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır. Duygular yargılanmamalı ve özgürce yaşanmalı.
Sonuçta benden 10 yaş küçük
virgul.gif
tam olgunluğa erişmemiş ama çocukta sayılmayan öğrencime bağlandım. Sanki o dünyamdaki diğer yarımdı. Ölünceye kadar aynı duygularla sevebileceğim tek kişi. Ben onu yalnız bu dünyada değil
virgul.gif
öldükten sonra da sevmek isteyen
virgul.gif
onun yanından bir saniye bile ayrılmak istemeyen
virgul.gif
onu canımdan bir parça gibi gören bir deliyim. Onu dünyanın en güzel yaratığı
virgul.gif
en harika varlığı olan bir çılgınım. Onunla bir gelecek imkansız
virgul.gif
bunu biliyorum... ama isterdim ki hiç olmazsa ona olan duygularımı kendime rahatça söyleyebileyim...
O
virgul.gif
bu sene mezun olacak. Benim onu görebilme şansım büyük ihtimalle hiç yok. O nasıl
virgul.gif
ne yapıyor
virgul.gif
iyimi
virgul.gif
hiçbir zaman öğrenemeyeceğim. Böyle bir olay var mıdır sizce? Konuşamadığım
virgul.gif
soramadığım
virgul.gif
haber alamadığım
virgul.gif
bakamadığım
virgul.gif
göremediğim
virgul.gif
kendi içimde bile yaşayamadığım aşk
virgul.gif
sevgi
virgul.gif
ya da her neyse ...
Böyle bir acı var mı? İsterdim ki evlendiğini
virgul.gif
mutlu
virgul.gif
sağlıklı olduğunu göreyim... onun hayatının her döneminden haberdar olayım
virgul.gif
yeter ki o varken ölmüş farz ederek yaşamayayım. Beni anlamıyorsunuz değil mi? Tanrıdan şunu diliyorum; tekrar başka bir hayatta olabilme imkanım olursa
virgul.gif
beni onunla aynı şartlarda
virgul.gif
aynı yerde
virgul.gif
hiç ayrılmamak üzere buluştursun... lütfen beni ve duygularımı anlamaya çalışın.

ALINTIDIR...

Siz Öğretmenin Yerinde Olsanız Ne Yapardınız?:sneaky2:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ahlaki değerleri olanlar ve bu değere gönülden bağlı kişiler bilirlerki öğrenci bir evlatır. Ona karşı duyulması gereken sevgide bir anne bir baba sevgisiyle eş değer olmalıdır...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ahlaki değerleri olanlar ve bu değere gönülden bağlı kişiler bilirlerki öğrenci bir evlatır. Ona karşı duyulması gereken sevgide bir anne bir baba sevgisiyle eş değer olmalıdır...
O Bir Az Fazla Kaçmış. Zaten Öğretmenin Tipinde Tip Yoksa Ooooooo İşi Çok Onun Üstüne Para Vermesi Gerekir... Beni Al BENİ Allllll Lordum, Kahramanım Pehh Hahahahaha:clap:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Siz Öğretmenin Yerinde Olsanız Ne Yapardınız?:sneaky2:

Ya yanlış tamam ama bide şu açıdan bakmak gerek Erkek öğretmenlerin kendinden 10 yaş küçük öğrencisine aşık olduğu yazılsa itiraf kıstasına alınmazdı bile :sleep: söz konusu bayan olunca bknz : Skandaaallll :laugh:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ya yanlış tamam ama bide şu açıdan bakmak gerek Erkek öğretmenlerin kendinden 10 yaş küçük öğrencisine aşık olduğu yazılsa itiraf kıstasına alınmazdı bile :sleep: söz konusu bayan olunca bknz : Skandaaallll :laugh:

bunun bayan ya da erkeği yoktur, hepsi aynıdır.
Eğer farklı görünüyorsa bu yozlaşmanın "Batılılaşmanın" göstergesidir...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
:crying: Hocam Öyle bir niyetim Hiç olmadı Bende sizinle aynı düşünceye sahibim Karşıt bir görüş içinde olsam zaten bu konuyu açmazdım ki :blushing:
onayladığım için desteklediğim için değil .

Bunu size yanlış gösterdiysem eğer Çok özür diliyorum :huh:

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
facebook'tan eklesin.. görür naapmış ne etmiş, kimle relationship miş..

şaka bi yana bu işler boş işler... Acaba kaç gün sonra unutmuştur...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bence sevişsinler geçer. Olur böyle şeyler.. Hele de öğrenci erkek, babası bile aferin oğlum der :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
altındaki ALINTIDIR ı görmeseydim neler yazacaktım ;D