Dikkat! Turkcell Kamu tarifesini zorunlu olarak değiştridi 45TL yaptı...

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Bu gün Turkcell den gelen mesajla, Kamu her yöne 1000dk 39TL olan tarifeyi içine 1000 SMS ekleyerek 45TL yaptıklarına dair mesaj geldi. Ve yeni fatura dönemine yansıyacağı belirtildi..

Arkadaş bu tarifeden zarar ediyosan ERKEK gibi çık ZAM yaptım de. Neden SMS kılıfı uyduruyorsun ki? Müşteri hizmetlerini aradım ve dedi ki "evet beyfendi herkes bu tarifeye geçecek ve bu konuda şikayet almamak üzere talimat aldık çünkü genel bir durum " dedi. Güya "bu konuda talep varmış mış.." Bende dedim ki kardeşim SMS isteyen müşterileriniz için ayrı bir paket çıkarın ona üye olsunlar.. ama maalesef cevabı aldım. Kafasına göre tarife değiştirmeyi ilke edinen ve AT koşturmaktan hoşlanan Turkcelli kınamaya davet ediyorum. En kısa sürede başka operatöre geçeceğim.... BTK ya şikayet edebiliriz. Çünkü bu adamlar tarifeyi ilk çıkardıklarında da aynı şeyi yaptılar şikayet edilince geri adım attılar..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
SMS Bedava... (Beyin gibi :D)
Artık SMS operatörlere ciddi bir maliyet getirmiyor ki. Esas data aktarımında 3G zorluyor.

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ARkadaşlar aşağıdaki adresten formu doldurup benim yazdıklarımı gönderebilirsiniz..

https://www.btk.gov.tr/Tuketici/tuketici_sikayet/bireyseltuketicisikayet.asp

"Merhaba.Turkcell firması Mevcut kamu tarifesinde Abone onayı almadan Paket içeriğini değiştirerek ve ZAM yaparak zorunlu değişikliğe gittiğini SMS ile beyan etmiştir. 1000 dk sı 39TL olan tarifeye 1000 sms ekleyerek 45 TL yaptığını duyurmuştur, Halbuki SMS ihtiyacı olanlar için ayrı paket alım hizmetleri sundukları durumunu veya farklı tarifeler oluşturabileceğini hepimiz biliyoruz. Tarifeye Zam yaptım demek yerine bu şekilde SMS kılıfını uydurmasını esefle kınıyor, ve ilgili operatörün aboneye seçme hakkı tanıyarak eski anlaştığımız tarifeden işlemlerine devam etmesi husununda gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim."

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
iyiki kamuda degilim

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
90 küsur trilyon ceza kestiler ya turkcell'e onun faturasını çıkarmaya çalışıyodur...
Bu ilk değil daha önceki kamu tarifelerinin üzerinde de oyunlar yaptı,ceza yedi sonra abone alımına kapattı falan filan...
Kendi 3 hattımı eşimin dostumun yakınlarımın hatlarını VODAFONE'a geçirdim şimdilik memnunum inşaallah devam eder bu memnuniyet!

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Türkcell'e geçecektim. Geçmeyeceğim artık. Bune ya ayıp ayıp. Kalite diyorduk kalitesi olsun pahalı olsun. Ucuz yapacağım diye zarar edeceksen 2 gun sonrada böyle olacaksa hiç olmasın. Çekmeyen, şebeke bağlantısı olmayan, kendi kendine şebekesi giden ve smsleri zamanında iletilmeyen operatöre devam :) Teşekkürler Avea :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Btk'de sitenin güvenlik sertifikasına güvenilmiyor diyor chrome anonymous bir şeyler mi yaptı acaba :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
KIRMIZI
Vodafone da saniye bazlı tarifeye gectiginizde 2sn 1ykr dksı 30ykr dır.
Sömürülmeye gerek yok

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eveeeeet TURKCELL in bu ayıbından sonra sonunda bende Vodafone bende geçtim. Cepavantaj süper mini her yöne 400dk 29TL +1TL ödeyerek ve 12 ay taahhütle 30TL ye 800dk olan tarifeye geçtim. Bide üzerine cepnet sınırsız internet (tl Ye Çaktım. Süper olacak gibi bakalım. SONUÇ = Her yöne 800dk + Sınırsız İnternet = 38 TL :)

sofo32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eveeeeet TURKCELL in bu ayıbından sonra sonunda bende Vodafone bende geçtim. Cepavantaj süper mini her yöne 400dk 29TL +1TL ödeyerek ve 12 ay taahhütle 30TL ye 800dk olan tarifeye geçtim. Bide üzerine cepnet sınırsız internet (tl Ye Çaktım. Süper olacak gibi bakalım. SONUÇ = Her yöne 800dk + Sınırsız İnternet = 38 TL :)
İyide köyümde çekmiyor,Şantiyede çekmiyor,çeken bu oparötör buda milleti keriz yerine koyuyor.Bizde hakkımızı aramaya çalışıyoruz.Neydersin Tavşan kaçacak tazı kovacak.........

serdartaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayıptır söylemesi yaptıkları tam bi şerefsizliik...Annemin hattını bu yüzden Vodafone a geçiriyorum sırf bunlara inat yarın ben de Vodafone a geçiyorum ....

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Geçin kardeşim geçin.bunların bi tarafı fena kalktı.bende geçtim vodafona kurtuldum sömürüden.sırf hattı üzerime yaptırmak için bile benden 31 tl istediler.bende hemen yandaki vod. bayiden hattımı taşıdım.ayda 20tl ye gül gibi geçinıyom.internet,50sms,200dk.üstüne para artıyo her ay.eskiden -4 ten yukarı çıkmazdı bakiyem,şimdi en kötü 25tl.

satürn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
faturasız hat kullanın rahat edin.
mesela faturasızlardan 1.1 lira keseceklermiş.
memnun olmayan anında iptal eder olur biter.
öyle de oldu.
son 1 haftada binlerce insan türkcellden vodafona ya da avea ya geçti.

cemalturkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcel çok şımarmış
sene başında 35 olan tarifeyi 40 tl daha sonra 45 tl yapıp 1000 dk düşürüyor hesaba göre % 50 zam yapmış oluyor
bu ülkedeki enflasyondan turkcelin haberi yok galiba
bende vodofone geçtim 29+1 vodofone 800 dk
geçecek arkadaşlara tavsiyem önce bu turkcel tarifeyi heryöne saniye olarak değiştirip sabit ücreti 6,90 en az düşürüp tarifeye geçip vodofone geçmesi ben geçtim gayet güzel sabit olan 45 tl ödemektende kurtuldum

levaic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende vodofona geçicem hesap yaptım maliyet yarı yarıya düşüyor

Rgctr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de sizlerle aynı fikirdeyim.
Turkcell iyice saçmalamaya başladı.

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçin ya vodafone'a gelin. ben 2 hafta önce geçtim resmen üstümden maddi yük kalktı. öğrenci adamım kimseyi arayıp soramıyordum şimdi özgür genç'le istediğim operatörü istediğim gibi arıyorum. hem telsiz kullanım ücretini de 2012ye kadar benim yerime ödeyeceklermiş. teşekkürler vodafone :clap:

yaSinerji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcell elindeki gücü iyi kullanmayı bilen operatörlerden birisi (kendi adına) İyi teknoloji sunuyor ve her fırsatta da acısını çıkartıyor... Turkcell'in zihniyetinin değişmesi gerektiği konusunda hemfikiriz diye düşünüyoruz ama gerçekte şu ki, Turkcell; diğer operatörleri yatırım yapıp daha iyi çekmesini sağlamak amacıyla pazarı tetikliyor ve daha ucuz operatörlerde bu sayede var. Bir diğer şeyde Turkcell'in tarifelerini ucuzlattığı yönünde... Haberturk'un sitesinde böyle bir haber okudum dün ama ne kadar reklam ne kadar gerçek pek detaylı bilgim yok.

Basit bir hesapla Turkcell ortalama abonelerine +1 TL yansıtsa hayal gibi bir rakam çıkıyor ortaya... ortalaması +2 tl olsa bu rakam katlanıyor. İşte bu yüzden bu gücü de kullanmasını Turkcell çok iyi şekilde biliyor...

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende türkcell maduruyum 1 defa yazılı uyardım (yok en iyi tarifeymiş de yok bilmem neymiş) daha sonra avea 1200 Dk heryöne tarifesine geçtim. 1 yıl sabit fiyat garantisi var hiç değilse.

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sinirsiz internet sandigin gibi degil. Sana 100 Mb 3G hizinda internet veriyor 100 Mb dolunca hizini 96 kpbs ye cekiyor. yani bir sayfayi yarim saatte goruntuleyeceksin. :) haklisin kirmizi fena cakmis :)

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Turkcell in gözünü para bürümüş daha dün başımdan geçen :
Mesaj geldi sayın mobil tv abonemiz Türkiye estonya maçının gollerini ücretsiz izlemek isterseniz evet le cevaplayın mesajı diye bende cevapladım neyse akşam maç saatinde gollleri izlemem için mesajla link gönderdi açılan sayfada golleri izleyebilmeniz için abone olmanız gerekmektedir diyor netten çıktım, bakiyedende internet parasını düştü delirdim.

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sinirsiz internet sandigin gibi degil. Sana 100 Mb 3G hizinda internet veriyor 100 Mb dolunca hizini 96 kpbs ye cekiyor. yani bir sayfayi yarim saatte goruntuleyeceksin. :) haklisin kirmizi fena cakmis :)
Açıkcası ocak ayından bu yana sınırsız interneti kullanıyorum ve aylık 600 mb buluyor data kullanımım, buna rağmen 1 kez bile olsun 3g nin altına düştüğüne şahit olmadım, Vodafone iyi işler çıkartıyor...

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Açıkcası ocak ayından bu yana sınırsız interneti kullanıyorum ve aylık 600 mb buluyor data kullanımım, buna rağmen 1 kez bile olsun 3g nin altına düştüğüne şahit olmadım, Vodafone iyi işler çıkartıyor...
Ayneeen :clap:

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de geciyorum vodafone a. Turkcell alisti iyice somurmeye milleti. Faturasiz hat kullaniyordum genc tarifeliydim resmen kazik yok boyle bir sey. Eskiden 30 lira yukleyene 120 dakika bedava veriyorlardi simdi o da yok. Turkcell faturaliya geceyim dedim faturali genc tarife 29 lira 300 veya 500 dakika bedava konusma ( tam hatirlayamadim ) 5000 sms (gunde 1 smsten sonrasi bedava) yok 100 mb internet de 5 liraymis. . Her gun mesaj atan biri olarak 0.41*30=12,3 lira da sms e gidecek toplamda 29+5+12=46 lira gibi koca bir meblaga ile karsi karsiyayiz. Vodafone un genc avantaj tarifesine baktim lokum lokum. 25 liraya 500 dakika her yone+her yone 5000 sms. Arti numarasini tasiyana 10 ay boyunca 100 dakika her yone+100 mb internet. Daha ne olsun be kardesim. Neredeyse yari fiyatina 3-4 kati hizmet. Tek umdugum o 100 mb internetin 100 mb i gecince yine devam edip 96 kbps hiza dusmesidir. Baska hiic bi sey istedigim yok.

CodeName347

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turkcell yillardir boyle hic degismedi hic degismeyecekte bence.
vodafone'u tavsiye ederim