Dikkat! Erkek nesli tükeniyor

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Dünyaca ünlü bilim dergisi Focus, erkek neslinin kaderini masaya yatırdı. “Erkeksiz doğum” her geçen yıl bilim dünyasında kaydedilen gelişmelerle gerçek oluyor.

İskoç bilim adamları, 2005’te ilk kez sperm kullanmadan ve klonlama yöntemine başvurmadan insan embriyosu yarattıklarını açıkladı, yani “bakire döllenmenin” ilk adımları çoktan atıldı. Bilim adamları kadınlardan alınan doku örnekleriyle hem sperm hücresini hem de yumurta hücresini laboratuvar ortamında üretmenin mümkün olacağını belirtiyor.

Ancak kadınlar sadece X kromozomu taşıdığı için erkeklerde bulunan Y kromozomunun laboratuvarda elde edilecek olan yumurta ve spermden ortaya çıkması imkansız. Yani “erkeksiz doğum” yoluyla dünyaya gelecek olan bebeğin erkek olma olasılığı yok. Bu nedenle her geçen yıl erkek nüfusunun daha da gerilemesi söz konusu olacak. Focus’un tahminlerine göre gelecekte şunlar gerçekleşecek:

* 2108’de kadınların erkeğe ihtiyacı olmadan hamile kalabileceği klinikler tüm dünyaya yayılacak.

* 2128’de dünya nüfusunun yüzde 70’ini kadınlar oluşturacak.

* 2158’de sperm bankaları tamamen boşalmış olacak ve son tüp ve son erkek bebek dünyaya gelecek.

* 2238’da dünyadaki son erkek ölecek ve tüm dünya kadın olacak.

Haberturk.com

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2250 de kıyamet kopacak ozaman :) şöyle birşey var kadın nüfusu daha fazla dünyada ve erkeklerden daha fazla çoğalmaya devam ediyorlar.kıyamet alametlerinde şöyle denir;
kıyametten önceki 40 yıl doğum olmayacak
zina ve bina çoğalacak ( kadın çokluğu buna paralel olabilir )
erkek ırkının hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2050 yi görürsek yeter ötesi olmaz zaten sperm bankasına embriyolara kromozonlara gerek kalmayacak insanlar birbirini yiyecek insan nesli komple tükenecek boşuna araştırmışlar bana sorsalardı ya

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kusura bakmayın ama varsayımlar çok aptalca ! ben dünyanın 2238 yılına kadar dönmeye devam edeceğine inanmıyorum, CERN den sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak !!

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nyoo dedi ki:
kusura bakmayın ama varsayımlar çok aptalca ! ben dünyanın 2238 yılına kadar dönmeye devam edeceğine inanmıyorum, CERN den sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak !!

evet ya birde o var CERN olayı bu yaz son yazımız olabilir...

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D küre nüfusunun % 10' nun erkek olması çok güzel olur.... düşünsenize... artık kadınlar bencillikten kurtulup paylaşımcı olacak ;D kıskançllık ilkellik kabul edilecek..

;D olayları tam tarihle vermişler.... sanki hiç arıza çıkmayacakmış gibi ;D ... bilimadamlarının bu önsezilerinede bayılıyorum...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Demekki biz erkeklerin neden bu kadar aldattığı sonucuna, cvp verecek bir konu ;D sonlarını bildikleri için ;D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
aynı şey şunda var 1 erkeğe 50 kadın düşene kadar kıyamet kopmaz

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Böyle durum olşacaksa ki zaten o zamanlarda kadınlar ve erkekler arasında savaş çıkar.

arkadascaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Erkek asla Tükenmez

Erkekliğin kitabı 10.sayfa. 5.madde
''tükenmemek için gerekirse tüketir''

Ben söylemiyom madde söylüyor : )

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nyoo dedi ki:
LHC patlarsa korkulacak bi durum war ama aksi halde deneyin tamamını okumadan bilmeden böyle yorum yapmak...
bu sadece birkaç basın mensubunun ilgi çekmek için kullandığı taktik
bunun gerçekleşme ihtimali ise senin dünyaya gelme ihtimalinden de düşük ;)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
çokta s...... deyimi tarih mi olacak yoksa :D , tamam valalhi bir şey demedim kızmayın anam kafam ....