Dikkat Eksikliği ve Ders Çalışanlar İçin Öneri

bera_ramazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27

Solgar Nero Nutrients Ne İşe Yarar​

Solgar Nero Nutrients Ne İşe Yarar

Solgar markasına ait içinde 11 farklı vitamin ve minarelin yer aldığı Vitamin, Amino Asit ve Ginkgo Biloba Yaprak Ekstresi Karışımı Bitkiler, amino asitler ve vitaminlerin özel bir bileşimidir.

Bu vitamin takviyesi dikkat eksikliği, beyin fonksiyonların güçlenmesi ve yaşlanmaya bağlı olarak yaşanan hafiza kaybının azaltılmasına destek olunur

Özellikle sınav vakitlerinde oluşan dikkat eksikliği ve yoğun zihin kaymasına karşı kullanılır. Bu sayede ders çalışırken ortaya çıkacak olan dikkat eksikliğinin azalmasına destek olur.

Vitamin B1, Vitamin B2, Vitami B3 ve Vitamin B6 sayesinde hafıza güçlenmesine destek olur.

Kullanım Önerisi : Yetişkinler için, tercihen yemek zamanı, günde bir-iki (1-2) kapsül. Bol su ile alınız.

Kaynak : Fiyat Trend

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,366
Bu tür takviyeler güzel ama en önemli olan kısım insandır,kişinin bulunduğu ortam,evi,arkadaşları içinde huzurlu,mutluysa bu takviyelerin etkisi olur.
deprasyon içinde olan,evinde huzurluk varsa etkisi az olur,her şey zihinde bitiyor.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
647
bu tarz takviyeler böbreklerinizi fazla fazla yoruyor ihtiyacınız yoksa bir de bundan alayım demeyin.

stevan112231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu markanın D3 vitaminini kullandım resmen hayatımı kurtardı diyebilirim sağlığa zararlı deniyor genelde takviyeler doğal baklagillerden ve meyvelerden alın vitaminleri diyor çoğu uzman ama ben bir sıkıntısını görmedim açıkcası, günlük kullanımda halsizliğimi direkt almıştı