Dijital yatırım yönetimi platformu: İyi Gelir

Bu konuyu okuyanlar

allura

Asistan
Cezalı
Katılım
4 Temmuz 2013
Mesajlar
419
Reaksiyon puanı
73
Puanları
28
Ludens girişiminin bir çözümü olarak karşımıza çıkan İyi Gelir, küçük birikim sahiplerine yatırım kararlarında yardım etmek için geliştirilmiş bir çözüm

1594290677017.png


Ludens İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık’ın alt markası olan İyi Gelir, dijital yatırım yönetimi platformu olarak hizmet sunuyor. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Teknokent’te Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu ve Dr. Nazlı Kalfa Baş tarafından kurulan Ludens, bireysel ve kurumsal yatırımcılar için karar destek sistemleri geliştiren bir fintech şirketi.

Ludens girişiminin bir çözümü olarak karşımıza çıkan İyi Gelir, küçük birikim sahiplerine yatırım kararlarında yardım etmek için geliştirilmiş bir çözüm. Paranızı yönetmeniz için size yardım eden İyi Gelir, ister genel yatırım amacıyla, isterseniz de emeklilik için birikimlerinizi yönetirken finansal bağımsızlık kazanmanızı sağlamayı hedefliyor.

Öncelikle kullanıcının yatırımcı davranışını analiz eden İyi Gelir, böylelikle yatırımcı davranışına uygun fonlarla birikimlerini yönetmesine yardımcı olur. Kullanıcı, fon alım/satım, değiştirme işlemlerini bankasına vereceği talimatla yaptırır. Birikimleri doğru fonlara koyduktan sonra İyi Gelir çalışmaya devam eder.
 

Son mesajlar

Üst