Dijital fotoğraf makinası

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
değerli arkadaşlar öncelikle kurban bayramınızı kutluyor siteye emek veren herkese teşekkür ediyorum bir konuda yardımınıza ihtiyacım var baya zamandır fotoğraf makinası almak istiyorum ve araştırmaktayım orta seviyede bir makina
5 makına arasında bır turlu tercih yapamadım sizlerinde fikirlerinizi
almak istiyorum CANON IXUS 70 7.1MP CANON POWERSHOT A580 OLYMPUS FE-310 8.0MP 2.5" LCD 5X OPTİK NIKON COOLPIX P50KODAK EASYSHARE M893 IS 8.1MP yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tşekkürler:helpsmilie::helpsmilie:

arachnanthe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
canon sx100 8mp 10x optik 4 x dijiital zom toplamda 40 x zoom türkçe menü kullanımı kolay gayet kaliteli ve güzel istersen harici flash takabiliyorsun. bi amatörün kullana bileceği en iyi makine bu makinenin üstü profesyonele giriyor

örnek resim vereyim bu makine ile gece cekilmiş ay ve yıldız
img0992xb4.jpg

img0993ld4.jpg

img0994ec2.jpg

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bende Canon Ixus75 var. Ixus70'in 3" ekranlısı. Teknik olarak başka bir farkı yok.

Görüntü keskinliğinden memnun değilim. Daha önce kullandığım aynı MP değerli Sony DSC-W55 daha keskin görüntü veriyordu.
Pil göstergesi yok. Son bir kaç pozluk pil kaldığında kırmızı bir pil işareti beliriyor sadece.

15 saniyelik pozlama süresine kadar izin veriyor. Bu da çok güzel gece çekimlerine olanak tanıyor.
Bir gece çekimim için bakabilrisin:Gece bogaz-ay manzarası

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
şu 8,1 mp lik olandan benim kuzen aldı memnun herhalde onu öneririm herhalde modeli böyleydi yanlış hatırlamıyorsam
EASYSHARE M893 IS 8.1MP