- Reaksiyon puanı
- 14
Arkadaşlar merhaba. Ben bu uydu işinden pek anlamıyorum. Goldmaster 'in MegaStar PVR-490 adlı ürününü satın aldım Teknosadan. Sizce iyimi bu? HD çıkışlı fakat tamirciye sordum bakma sen onun HD dediğine 1080p kalitesini vermez diyor. O uydular 250 den falan başlıyormuş galiba. Ben 99,99 TL ye aldım bunu. Kuruluma falan gelmediler. Ben kendim kurdum. Binada ortak çift çanak var. Şimdi ben bu çift çanaktan hangi uydulardan yararlanabilirim. Çünkü sadece Hodbird 1-2-3-4 ve Turksat 2A-3A 'dan kanallar çıkıyor. Bilmiyorum çünkü gülmeyin
Arıca tekli uydu arama ve çoklu uydu arama bölümleri var. Çoklu uydu aramada tüm uyduları arıyor fakat içinde hali hazırda sıralı 950 kanal geldi fakat ben bunu arttırmak istiyorum. 2000 kanal hafızası olduğu halde 1334 kanalı geçemedim. Hodbirdteki şifreli kanalları silince 1108e falan düştü. Şimdi sormak istediğim baya birşey var. Aynı kanalları arayıp buluyormu? Bulunca aynı kanallar kayıtlıyken tekrar kaydediyormu? Ayrıca Mevcut arama ve otomatik arama var. Turksat uydusunda bile 1108 kanaldan sonra arama yaptığımda yüzde 05-10-20 lerde kapasite dolu deyip aramayı bitiriyor. ve 19-20 kanal buluyor ve bunları kanalların sonuna eklemiyor. Acaba aynı kanallar kayıtlı diyemi eklemiyor ve bulmuyor. Failed diyor. Yazılım ve kanallar güncel galiba. Ayrıca Türksattan arama yapıyorum bazı frekans aralıklarına galiba hep failed çekiyor bazılarına ok. diyor otomatik arama yaparken. Çift çanakta sadece Hodbird ve Turksat 2A-3A mı var? Turksat 2c kapandı diye biliyorum. Canlı kanal kaydetme özelliğinde TS mi daha verimli ve kaliteli yoksa PS mi? Psyi pc direkt görüyor ve açıyor fakat TS formatlı MPEG yi playerin içine atnca oynatıyor anca hangisini önerirsiniz? Ayrıca bazen donmalar oluyor. Bu normalmi? Bu uydu sistemleri çabukmu bozulur yüklensem? Bu konu altından sorular sormak istiyorum cevaplarsanız eğer yardımlarınız için teşekkür ederim..
Ayrıca hiç açık kanal yok hepsi ekran da resimlerle numara verip dönüyor çoğuda arap kanalları bunları nasıl bulabilirim erotik falan

Ayrıca hiç açık kanal yok hepsi ekran da resimlerle numara verip dönüyor çoğuda arap kanalları bunları nasıl bulabilirim erotik falan