Digiturk Sinyal seviyesinde azalma var sorunu

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bununla ilgili başlık olmayınca, açmaya karar verdim. Haftalardır digiturk te bazı kanallar (hepsi değil) piksellenme, mozaiklenme ve sinyalin tamamen gitmesi sorunu yaşıyor. Digiturk ün kendi sitesinde hava koşullarından, LNB den, kablodan kaynaklandığını yazıyor ama havanın açık olduğu, kablolarda hiç bir sorun olmadığı anda bile bu sorun var. Sorunun asıl kaynağı ne olabilir?

Sinyal seviyesinde azalma olan kanallar (zaman zaman): Bugün TV, Beyaz TV, Halk TV ve bazen tüm kanallar. Digiturk tüm kalitesini kaybetmek üzere....

burockkkkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
digiturk+turkcell superonline kampanyasını kullanıp digiturke geçiş yapacaktım ama sorun sürekliyse tekrar düşünmekte fayda var

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hava koşullarını bahane yapamazlar aynı sorunu bende yaşadım servis talebi oluşturdular ilk gelen servis bir tane sözde güçlendirici ufak aparat taktı 30 tl aldı neyse dedik tekrar öbür gün aynı sorun oldu hd yayın olduğu halde berbat bi görüntü hata mesajı vs tekrar servis yönlendirildi başka elemanlar onlarda abi dur bi parça takalim ayağına 20 tl daha aldılar 2 gün sonra tekrar aynı sorunlar tekrar servis bu sefer fena çattım tabi her gelene 20 30 nedir bu vs merkezi aradım onlara anlattım onlar yolladilar bana yakın olan aynı servisden onlarada çattım anten baktılar degismesi gerekiyor vs dediler parasını bizden istendi ne saçmalık ise 150 tl çanak degistiler sinyal seviyesi %90 çıktı maşallah şuan iyi, yazı uzun oldu başım dan geçenleri anlattım. Çanak Lnb parasını vermeyecektim bayağı direndim iptal etmeye kadar götürdüm ama arada sözleşme vardı mecbur kaldım ama büyük üç kagit dikkatli olmak gerekiyor iyi forumlar.