Digiturk Alınır mı ?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
Maçların özetlerini izlemekten bıktım artık ve süperlig paketi almak istiyorum.
Bildiğiniz gibi süper lig paketi almak için 2 keyif paketi (belgesel ve haber) almam gerekiyor.

Giriş paketi(tüm kanallar) + 2 keyif paketi(belgesel ve haber) + süper lig paketi + digiturk plus toplam 78.99 TL tutuyor sizce değer mi?

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
maclar ızleyeceksen alıcaksın kardesım, valla baska yol yok ne yazıkkı fıyat pahalı ama adamlar zorunlu yapıyor maç ısıtıyorsan alıcaksın.. Ksk super lıge cıksın ınsallah bızde alıcaz :)) sımdılık cafe kahvede takıp edıoz derbılerı

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
maclar ızleyeceksen alıcaksın kardesım, valla baska yol yok ne yazıkkı fıyat pahalı ama adamlar zorunlu yapıyor maç ısıtıyorsan alıcaksın.. Ksk super lıge cıksın ınsallah bızde alıcaz :)) sımdılık cafe kahvede takıp edıoz derbılerı

Zaten amacım maç izlemek bunun için alıyorum :)
Elini veren kolunu kaptırıyor aman dikkat.:closedeyes:

Nasıl biraz daha açar mısın ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ben kullanıyorum bir senedir biraz teknik servis muhabbetine para parçalandık ama led tv varsa HD yayın izlemek bir başkadır ben en çok Nat geo HD belgesel kanallarını izliyorum harika birşey tavsiye ederim. başka düzenli TV izlemenin bir yolu yok olsada ücretsiz izleyebilsek.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Gereksiz, belgesel seyredeceksen internette var film dizide var D snart daha iyi mesela. Alacaksan d smart al ama dedigim gibi lnt varken gerek yok

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Gereksiz, belgesel seyredeceksen internette var film dizide var D snart daha iyi mesela. Alacaksan d smart al ama dedigim gibi lnt varken gerek yok

National Geographic
Discovery Channel

Bu kanalları HD olarak hangi sitede izleme imkanı var ki ? 25mbit internet bağlantısı var zaten internet bir şeyler izlemeden AKK sınırı geliyor. sürekli donmalar oluyor üstüne 3-4bin para verip Led Tv almışsanız sağlam bir görüntü alamayız bence internetden.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben kullanıyorum bir senedir biraz teknik servis muhabbetine para parçalandık ama led tv varsa HD yayın izlemek bir başkadır ben en çok Nat geo HD belgesel kanallarını izliyorum harika birşey tavsiye ederim. başka düzenli TV izlemenin bir yolu yok olsada ücretsiz izleyebilsek.

Evde 112 ekran led tv var HD kanallar izlemek gerçekten başka teknik servis muhabbeti derken biraz açar mısın ?

Belgeselle filmle işim yok zaten. Amacım süper lig paketi almak ama; süper lig paketi almak için 2 ayrı paket almam lazım onu da belgesel ve haber kanalları olarak seçtim.
D-Smart sadece Avrupa ligi maçlarını veriyor o da kırk yılın başı zaten ama süper lig her hafta var ve 18 takımın maçlarını da izleyebiliyorsun.

Dizi-film zaten internetten izliyorum.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Türksat üzerinden de izlenebiliyor Lig tv. Hd olsun diye takıntın yoksa Türksat paketleri daha avantajlıydı sezon başında. Onlara bakmanda fayda var.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Futbol keyfinin kalmadığı bir ülke de ve de futbol oynayan takım sayısının bir elin parmaklarını geçmediği futbol ligimizde, kalite çok aşağılarda o kadar fiyat verilir mi ki o vadedilen fiyatlar üzerinden yani tutarı aşan faturaların geldiği yönünde de şikayetlervar çok iyi araştır.

Bu Lig asla aylık 80 TL ödenecek kalitede değil...

Eğer spor paketi veriyorsa Beko Basketbol Ligi + Türk Hava Yolları EuroLeage , Tenis, Voleybol vs o zaman bi anlam kazanır 80 TL boşa vermemiş olursun.

suskun4449

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ligtv almayı düşünüyorum ama hd çok para değmiyo ligin kalitesine zaten
hd ile türksat arasında çok fark varmı
tüksat görüntüsü iyise alayım gitsin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Futbol kalitesi yerlerde olan bir zamanda lig tvye para ödemek sacmalik olur. Bunun yani sira spikerler berbat, izlerken gram heyecanlanmiyorsun.

Hadi bunu da gectim, macin en önemli pozisyonlarinda pankart gibi reklam sokuyorlar araya. Bu sahtekar dalaverecilere paranizi kaptirmayin gidin internetten kacak izleyin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
belgeseller güzel ben aldım aynı paketi
bi gsli bi de fbli arkadaşlardan ayda 10ar tl alıyorum biraz faturaya yardımı oluyor

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Türkiye ligi izlenecek kalitede değil ama yanında İng. premier ligi ve Basketbol paketi varsa harika olur. Digitürk şu anda Spor, Belgesel, Dizi, Film kanalları itibari ile tartışmasız en iyi platformdur.

Sakın ola ki D-Smart almayın, Thy Euro Basket ligini Digitürke kaptırdılar, Nba ile yayın sözleşmelerini yenilemediler, ellerinde bi şampiyonlar ligi kalmıştı onun da gelecek senelere yönelik yayın haklarını Tivibu platformu aldı, önümüzdeki seneden itibaren o da ellerinde yok anlayacağınız. Kısaca D-Smart tamamen kendini bitirdi.

Bunu D-Smart müşterisi olarak söylüyorum, D-Smart pişmanlıktır.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Evde 112 ekran led tv var HD kanallar izlemek gerçekten başka teknik servis muhabbeti derken biraz açar mısın ?

Sinyalle ilgili teknik bir sorun yaşadım, teknik servisden her gelen arkadaş "Sinyal Güçlendirici" takmak gerekiyor diyip 30 40 TL ücret alıyordu bunlardan sonra tekrar sıkıntı çıkarıyordu bu sefer aradım iyi bir şekilde sitem ettim öyle geldiler Sinyal güçlendirici değilde Çanak+LNB Değişmesi gerekiyor bunuda bizden kestiler 200TL'de öyle gitti Çanak+LNB için direndirdim ama üyelik iptaline kadar götürdüm işi ama yok ! Üçkağıt dolandırma var ama yapıcak birşey yok benim normal bir Tv olmadığı için digitürk kullanmak zorundayım.
Devlet Şu Digitürkü alsa ücretsiz olsa çok iyi olur.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bir ariza icin Digiturke kayit birakmistik. Biz kayit biraktiktan sonra apartmanda Digiturk servisinin oldugunu gördük. Baska bir ariza icin gelmislerdi. Durumu onlara anlattik. Yaptilar. 20 lira ücret aldilar. Sonra kayit biraktigimiz Digiturk servisi geldi. Onlarda demez mi" geldik buraya kadar 20 lirayi almamiz gerek" Vermeyiz, birbirinizden haberiniz yok mu, yaptiginiz yanlis vs desekte gene de aldilar. Ufacik birsey icin 40 lira verdik. Servislerinin gidis gelisi ne olursa olsun hep paralidir. Bir bulut olsa yayin gider. Üyelik iptali zaten komedi. Kisacasi mac disinda hicbir özelligi yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Şöyle sen istemeden oraya buraya abone olmuş olursun, sana bir paket verirler örneğin 1 yıl daha uzatın ama 80 değil de 70 ödeyin derler sözleşmeye karınca duası gibi en dikkat etmeyeceğiniz yerine yazarlar bunları sonra fatura bi gelir 100 lira sözleşmeyi çok ama çok çok çok dikkatli okuyun, sonrasında çok fazla masraf çıkartılır örneğin bozulan decoderin için senden servis ücreti ister, fazla fatura tahsilatı yapar da yapar daha neler neler bunu digitürk için değil tüm Çukurova Holding için söylüyorum bu şirket ile iş yapan elini kolunu bacağını kaptırır aman dikkat.

400 sayfayı aşkın şikayet için şikayet vara bakman yeterli bence.
https://www.sikayetvar.com/firma/detay/digiturk

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şöyle sen istemeden oraya buraya abone olmuş olursun, sana bir paket verirler örneğin 1 yıl daha uzatın ama 80 değil de 70 ödeyin derler sözleşmeye karınca duası gibi en dikkat etmeyeceğiniz yerine yazarlar bunları sonra fatura bi gelir 100 lira sözleşmeyi çok ama çok çok çok dikkatli okuyun, sonrasında çok fazla masraf çıkartılır örneğin bozulan decoderin için senden servis ücreti ister, fazla fatura tahsilatı yapar da yapar daha neler neler bunu digitürk için değil tüm Çukurova Holding için söylüyorum bu şirket ile iş yapan elini kolunu bacağını kaptırır aman dikkat.

400 sayfayı aşkın şikayet için şikayet vara bakman yeterli bence.
https://www.sikayetvar.com/firma/detay/digiturk

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benım peder bu dıgıturk adlgıından berı uyedır hıcte skayetı yok zaten adamlarda özel ılgılenıyor dılek olay 13 yada 14 yıldır uyeyız adamlara :)) + dsmart teledunyada var

rahat mac ızleyeceksen alacaksın arkadas kapıtalızm ulkesı yapacak care yok mecbursun duzene ayak uydurmaya ve duezenlı ode faturanı hıc sıkıntı cıkmaz sozlesmeye tabı dıkkat et 1 yılsa 1 yıl sonra sana ındırımlı dıye kandırtma kendını buna dıkkat et