Dia: 'Bunlar Helal mi?'

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yemek yiyeceği ilk gün mönüde etli yemek gören Fenerbahçe'nin Senegalli genç oyuncusu Dia, aşçıya “Bunlar helâl mi?” diye sordu?

247320100804112526399.jpg

Ali Can'ın haberi

Samandıra’da yemek yiyeceği ilk gün mönüde etli yemek gören Dia, aşçıya “Bunlar helâl mi?” diye sordu: “Burada her et helâl” yanıtıyla rahatladı.

F.Bahçe'ye Fransa’nın Nancy takımından gelen Issiar Dia, bu seçimi yaptığı için her geçen gün daha da mutlu oluyor. Senegalli kanat oyuncusunun sarı-lacivertli takıma geldiği ilk günlerde başından ilginç bir olay geçti. Müslüman olan 23 yaşındaki futbolcu, Samandıra’da yemek yiyeceği ilk gün mönüde etli bir yemek görünce rahatsız oldu.
Aşçıya “Bu etler helâl mi?” diye soran Dia, “Burda yiyeceğin bütün etler helâl” yanıtını aldı. Bunun üzerine rahatlayan Dia, “Nancy’de oynarken, bütün yemekleri sormak zorunda kalıyordum. F.Bahçe’de olmanın bir avantajı da bu olacak benim için” dedi.

ÖNCE DUA ETTİ

Tepsisini alıp, masaya oturan ve önce dua ettikten sonra yemeğe başlayan Issiar Dia, “İstanbul’u daha önce hiç görmemiştim. Kafamda hep farklı bir imajı vardı. Ama gelip gördükten sonra ‘Keşke daha önce gelseydim’ diye düşündüm. Her şeyden öte burası çok modern bir yer. Vakit bulduğumda İstanbul ve Türkiye’nin tarihi yerlerini de görmek istiyorum” diyerek F.Bahçe’ye transferinden duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

Kaynak

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu adam transfer olalı kaç hafta geçti çok bayat haber...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
dia ben bır fenerlıyım ama sunu dıyorum sana ısıne bak baska seylerle gundeme gelme maskara olursun.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
dia çok zorlanır bence.adam müslümanmış.ülkemizde müslüman futbolcu olmıycaksın.artık yerin dibine sokarlar.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Şu konuştuğumuz olaya ve Türk sporunun haline bakın. :(

Ben Uluslararası Atıcılık Organizasyonu'nda Askerlerle ve Polislerle birlikte bir çok yabancı ülkeden gelen konukları ağırlamıştım. Sadece bir kişi ki tevafuktur o da siyahiydi et yemeklerinin tabiiyetini sormuştu.

- This is Chicken? - Yes. - This is Lamb? - Yes. - This is Beef? - Yes. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
eferim koçum benim, bizimde bi tane mehmet okurumuz vardı, gitti adam oldu daha buralara uğramıyor.