Dhcp Kapatmak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu dhcp benim kafamı ütüledi. Ben kablolu bağlanıyorum ve kablosuz bir telefon bağlandığı zaman arayüze bile giremiyorum.

Dhcp'yi kapatsam wireless girişlerde sorun olurmu?
Sorun olacaksa, havuz nasıl olmalı ve bağlanan cihazlara kira süresi veriyor. Ordaki tabloda 11 gün yerine statik yapsam sorun olurmu?

Modeme sadece sürekli olarak 1 laptop ve 1 adet telefon bağlı. Ben kablo ile bağlanıyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kira süresini düşürün 1 gün yapın. Böylelikle İp verilen cihazlar için 11 gün o ip adresini rezerve etmesine gerek kalmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dhcp yi kapatırsanız bağlanacak her cihaza (kablolu,kablosuz) manuel ip,ağ geçidi ve dns girmeniz gerekmekte.

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrıntılar için teşekkürlerimi sunarım... Kapatamıyacağız onu ututtum, kiralamayı 1 gün yapacağım. Birde ordaki bağlı görünen cihazların durumunu statik olarak ayarlama durumuda var o nedir?

Kira süresini düşürün 1 gün yapın. Böylelikle İp verilen cihazlar için 11 gün o ip adresini rezerve etmesine gerek kalmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dhcp yi kapatırsanız bağlanacak her cihaza (kablolu,kablosuz) manuel ip,ağ geçidi ve dns girmeniz gerekmekte.