DFX Audio Enhancer 11.016

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
mp3-accessories-dfx-audio-enhancer-11a.jpg

DFX Audio Enhancer 11.016

Bu program Winamp, Windows Media Player, RealPlayer, Musicmatch ve JRiver için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek.

DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz. DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX�i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.
windows-7-8-compatible.png

• New: Now enhances all PC audio playback on Windows 7, 8, and Vista.

Malkolnfix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maldives2.jpg
Bu yaz benMaldivler gittim . Ben sevdim . Nerede olduğunu söyle . Ve bana fotoğrafı göstermek .

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dfx bu sürümde işi oldukça ilerletmiş görünüyor.
Eski sistemde bir dll dosyası ile çalıcılara can veren program artık bunu ses sürücüsü ile yapıyor. Yani artık örneğin benim gibi Aimp kullananların dll dosyasını bir yerden kopyalayıp Aimp içine aktarmaları gerekmiyor.

Bundan önceki son sürümünde, 2 önceki sürümde başlattığı video sitelerinde oynatılan videoların sesini güçlendirme desteğine Adobe'un son çıkan sorunlu Flash Player'ı yüzünden ara vermişti. Bu duruma, ses sürücüsü kullanarak kalıcı biçimde çözüm bulmuş görünüyor. Herhangi bir internet tarayıcısından girilen herhangi bir video sitesindeki herhangi bir videodan çıkan ses, güçlendirilmiş olarak çıkıyor. Yani Youtube, Vimeo ya da benzeri bir sitedeki videoları daha güçlü ses çıkışıyla dinleyebiliyorsunuz. Üstelik istediğiniz tarayıcıda ve Flash Player sürümünden bağımsız biçimde. Bilgisayarda kurulu video oynatıcı programlar da benzer şekilde güçlendirilmiş ses veriyor.

Dfx işi sürücü tabanlı çözüme döktüğü için bilgisayarda herhangi bir ses çıkaran programın çıkan sesi de bu güçlendirmeden nasibini alıyor. Örneğin herhangi bir programda herhangi bir tuşa bastığınızda çıkan uyarı sesi bile güçlendirilmiş olarak çıkıyor.

Gördüğüm kadarıyla tek sorun var dediği 7.1 desteğini sürücünü sunamaması. Ben 7.1 hoparlör kullandığım için bunu görebildim, ayarlar kısmında ses sistemimi 5.1 olarak gördü ve çıkışları da ona göre verdi.

Bu sorunu da muhtemelen yeni bir ara sürümde düzeltecek ve oldukça güçlü bir ses güçlendirici program olarak (en azından benim için) vazgeçilmez programlar listemde yerini sağlamlaştıracaktır diye umuyorum.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yukarıdaki bilgiye ek:

Tarayıcı ve site bağımsız videolarındaki ses güçlendirmesinden artık Facebook videolarını nasibini alıyor. Artık (benim önceden yaptığım gibi) Facebook'da beğendiğiniz bir paylaşımı daha iyi sesle dinlemek için ayrıca Youtube'da aramak zorunda kalmayacaksınız.

[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] duyurduğun için teşekkürler, bu cidden iyi oldu :)

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
DFX 11.016 yeni sürümü çıktı.
Sürücüye 7.1 desteği de eklenmiş.
Programın bir eksiği kalmamış gibi görünüyor.

www.fxsound.com

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
en sonunda kilitleyecem bu konuyu sil sil usandım konudaki spamları

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ses kalitesini gercekten degistiriyor tesekkur ederim

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
DFX Audio Enhancer 11.017

Current version 11.017
  • Fixed: Audio issue with Windows Media Player on Vista and later
  • Fixed: Explore feature now works on supported players
  • Fixed: Other miscellaneous bug fixes

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu yeni sürüm mükemmel olmuş, hemen hemen her şeye uyumlu çalışıyor daha çalıştırmadıgı bir şeye rastamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ses ayarları 5 den yukarı cıkmıyo nasıl olucak o

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece yorumlardan ötürü indiricem bakalım D: