Devrim Arabaları

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
“Devrim Arabaları” azmin ve birbirine inanan insanların neleri başarabileceğini gösteren, bu topraklarda yaşanmış bir başarı öyküsüdür… Hikaye, bu aracı üretme görevini üstlenmiş 23 mühendisin kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak girdikleri bu üretim macerasında zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle mücadelelerini anlatır. Aslında anlatılan bir inanç ve azim öyküsüdür.

24 Ekim'de Sinemalarda

Ayrıntılı bilgi ve Fragmanı icin

:nono:www.devrimarabalari.com:nono:

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tşkler bilgi için :stuart:

velia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitede fazla açıklamamışlar projeyi yürüten muhendislerin isimleri proje başkanı kimmiş bilen varmı:devil:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bugün öğretmenimiz bize mutlaka gidin dedi ama pek sanmıyorum ...

svchost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitede fazla açıklamamışlar projeyi yürüten muhendislerin isimleri proje başkanı kimmiş bilen varmı:devil:
mühendisleri tam bilmiyorum ama işin başındaki isim Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dır.
aslında devrim arabaları tıkır tıkır çalışıyordu. o zamanın medyası yüzünden tarihe gömüldü. TRT'de de bu arabayla ilgili bi çekim var. sunucu çok güzel birşekilde anlatmış.

bu filmi mutlaka izlemem lazım :)

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fragmanından çok güzel bişeye benziyor

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Filmi gerçekten izlemek istiyorum. Fırsat bulursam sinemaya gitmeyi düşünüyorum.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Filmin Adı "Devrim Arabaları" yerine, "Türk Sanayi'sinin Benzini Bitti, Tarihe Gömüldü" olmalıydı :( Üzüntü verici bir olay gerçekten

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Filmin Adı "Devrim Arabaları" yerine, "Türk Sanayi'sinin Benzini Bitti, Tarihe Gömüldü" olmalıydı :( Üzüntü verici bir olay gerçekten

ne kadar başarısız olsada buda bir başarı sinamayla tekrar hayat buluyor ve devrim arabalarıyla ilgi insanlara bilgi olur ve yeni nesil aktarılmış olur bence

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Bizim niye bir uluslararası otomobil markamız yok?Bu hikaye çok güzel özetliyor.Eğer proje devam etseydi bizim de BMW gibi Mercedes gibi bir markamız olacaktı. :)

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim niye bir uluslararası otomobil markamız yok?Bu hikaye çok güzel özetliyor.Eğer proje devam etseydi bizim de BMW gibi Mercedes gibi bir markamız olacaktı. :)

arkadaşa katılıyorum belkide 4-5 tane dünya markası olacaktı.Belkide F1 şampiyonlukları olacaktı.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Hep sevmişimdir yakın siyasi dizi, film, belgeselleri..
Oyuncu kadrosuda çok iyi ve kaliteli..

Birilerinin bizim araba sanayimizi engellemesine şahit olacağız.. Benzini bitmiş hikaye..

justnow

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
CNNTÜRK TE NASI YANİ programına katılacak oyuncuları... filmdeki bütün herşeyi konuşacaklar... cuma günü program 20:30 da... izleyin derim kaçırmayın... müziklerinde sagopa kajmer de yrdımcı olmöuş... o da konuk oluyo... güzel program olcak dostlar..