Device Doctor 1.0.0.1

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Device Doctor 1.0.0.1​
Device Doctor Windows işletim sisteminde kurulu olan tüm sürücüleri denetleyerek güncellenmesi gerekenleri otomatik olarak son sürüme yükseltir. Küçük ve kolay kullanımlı olan Device Doctor ücretsiz bir yazılımdır.
Programı çalıştırdıktan sonra 'Begin Scan' butonuna basarak işlemi başlatabilirsiniz. Gerisini program sizin için halleder. Veri tabanında araştırma yaparak sisteminize uygun sürücüyü bulan program kullanıcıları önemli bir zaman kaybından kurtarabilir.​
beforescan.jpg
midscan.jpg
postscan.jpg
Windows: xp/vista vede 7 için. Dili: ingilizce Boyutu:4,60MB VEDE ÜCRETSİZ​
PROGRAMI YAKALA

akhın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indiriyorum hemen deneyelim sağolasın..

cintwiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tesekkürler indirip deniyorum simdi :)

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi benm ethernet driverım yok bu program internet baglantısı olmadan nasıl bulucak driverı ve indrecek

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok güzel program sağoalsın teşekkürler...

varan74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer ethernet, anakarta bağlı ise cpu-z ile anakartın model numarasını bulup başka bir bilgisayarda ethernet kartınızı indirmeniz olacaktır.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
EE o zamanlar bu tip programlar bi niğmetti şimdi çok daha kaliteli programlar var.

29 aralık 2009 da saat 01:34 te ne yapıyormuşum bilin bakalım.:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu Driver Programlari Net Gerekiyor Driver Kurmasi İçin En İyisi driver pack solution 2014 Online Ve OFline Driver Yükler İndir At Bir cD DVD Yada Flaşa At Formatini Ne İnternet Gerekiyor Nede Manuel Kurma Direk Kuruyor En İyiSİ bU