Deviantart profili olan grafikçi arkadaşlar

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar forumda grafikçi arkadaşlar var elbetteki "Deviantart" siteleri vardır diye düşünüyorum çünkü kaliteyi bozmayan portofolyo'larını sergilemek ,referans sağlamak ,kendini kanıtlamak gibi
özellikler birbiriyle gelir ben sdn forum olarak grafikci arkadaşların bu konu üzerinden "Deviantart" site profillerini reklam yapmadan paylaşmalarını isterim çalışmalarınız yeni arkadaşlara fikir görsel zeka sağlayacagını düşünüyorum hiç çalışması olmayan reklam prim için profil paylaşan arkadaşlardan rica ediyorum reklam için profil paylaşmayın gerçekten güzel bir konunun kapanmasına neden olabilirsiniz.
Bu benim profilim http://mesutruthless.deviantart.com/

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Deviantart artık eskisi gibi iyi bir mekan değil.
Dribble, Behance gibi siteler daha kaliteli paylaşımlara sahip.

Reklama girmiyorsa, yeni arkadaşların psdtuts,vectortuts tarzı sitelere göz atmalarını öneririm.
Yararlı,güzel anlatımları olan örnekler mevcut.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Deviantart artık eskisi gibi iyi bir mekan değil.
Dribble, Behance gibi siteler daha kaliteli paylaşımlara sahip.

Reklama girmiyorsa, yeni arkadaşların psdtuts,vectortuts tarzı sitelere göz atmalarını öneririm.
Yararlı,güzel anlatımları olan örnekler mevcut.
Hayır tutorial değil ben site içi üye olan arkadaşların yaptıgı çalışmalar yeni arkadaşlarımıza örnek olabilir ayrıcı sorup yardım alabilirler yeni arkdaşlar için pstuts fazla profesyonel ben bilindik her grafikçinin oldugu bir site "Deviantart"i seçmemin nedeni zaten buydu.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hayır tutorial değil ben site içi üye olan arkadaşların yaptıgı çalışmalar yeni arkadaşlarımıza örnek olabilir ayrıcı sorup yardım alabilirler yeni arkdaşlar için pstuts fazla profesyonel ben bilindik her grafikçinin oldugu bir site "Deviantart"i seçmemin nedeni zaten buydu.

Yeni arkadaşlar bana sorabilir :P
Benim tavsiye etme amacım da kaliteli işler yapmak isteyenler yararlansın diye idi :)
Çoğu örnekler basit adımlarla anlatılıyor.Yeni başlayan arkadaşlar da yararlanabilir aslında.
Sıfırdan anlatımlar bile mevcut.Hiç bilmeyen bir insan girip profesyonel olarak çıkabilir. Azim şart ama :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim profilim var ama duruyor öyle. Ben beğendiğim birkaç kişinin profillerini paylaşabilirim arkadaşlar incelesin.
Türk olarak ;
drifter765.deviantart.com
muraterol.deviantart.com

Yabancı ;
ash-3xpired.deviantart.com
night-fate.deviantart.com

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yeni arkadaşlar bana sorabilir :P
Benim tavsiye etme amacım da kaliteli işler yapmak isteyenler yararlansın diye idi :)
Çoğu örnekler basit adımlarla anlatılıyor.Yeni başlayan arkadaşlar da yararlanabilir aslında.
Sıfırdan anlatımlar bile mevcut.Hiç bilmeyen bir insan girip profesyonel olarak çıkabilir. Azim şart ama :)
Yardım edersinde bir görsel materyal lazım [MENTION=300393]3xpired[/MENTION] in paylaştıgı gibi mesala çok iyi örnekler var :D

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
profilim fazla vakit ayırmıyorum.bazı sağlık sorunları yaşadım daha tam iyileşmedim.sağ elim tam fonksiyonlu değil. O yüzden yeni bir şey yok.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
behance profilim var ama web'de komple ifşa olurum :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
profilim fazla vakit ayırmıyorum.bazı sağlık sorunları yaşadım daha tam iyileşmedim.sağ elim tam fonksiyonlu değil. O yüzden yeni bir şey yok.
seninkide farklıymış usta 3d modelleme gibi duruyor :D @zoki abi sen işin piirisin galiba ifşa olmayalım felan :D neyse profil paylaşmaya devam konuyu sapıtmayalım :D
Bu arada geçmiş olsun usta sağlıgına kavuşmanı temennni ederim.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
seninkide farklıymış usta 3d modelleme gibi duruyor :D @zoki abi sen işin piirisin galiba ifşa olmayalım felan :D neyse profil paylaşmaya devam konuyu sapıtmayalım :D
Bu arada geçmiş olsun usta sağlıgına kavuşmanı temennni ederim.

Teşekkür ederim.:)
Bütün tasarım alanında eğitim aldım.Fakat sağlık sorunları ve boş vakit yüzünden artık yeni bir şeyler yapamıyorum.
Ama yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara vaktim oldukça yardım ederim.
Yardım istemekten kaçınmasınlar.
Kaçınmayın gençler :) :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teşekkür ederim.:)
Bütün tasarım alanında eğitim aldım.Fakat sağlık sorunları ve boş vakit yüzünden artık yeni bir şeyler yapamıyorum.
Ama yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara vaktim oldukça yardım ederim.
Yardım istemekten kaçınmasınlar.
Kaçınmayın gençler :) :P
Bende aslında yardım etmiyecektim fakat ögrenmek için çektigim çileler aklıma geldi az da olsa biliyorum prof degilim ama yardım edecek aşamadayım inşallah bu konu hem fikir verir hem basit tasarımlardan kaçınır güzel işler çıkar ortaya.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu benim abiminki çok fazla resim eklemiyor zaten yarısı ortaokul lise çizimleri. güzel sanatlar mezunu olduğu için çok arkadaşının var onlarınkini de ulaşabilirsem paylaşırım. hatta hiç gerek yokmuş watchers'lardan bakabilirsiniz bazıları dumlupınar üniversitesinden arkadaşları hepsinin farklı tarzları var seversiniz diye düşünüyorum

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu benim abiminki çok fazla resim eklemiyor zaten yarısı ortaokul lise çizimleri. güzel sanatlar mezunu olduğu için çok arkadaşının var onlarınkini de ulaşabilirsem paylaşırım. hatta hiç gerek yokmuş watchers'lardan bakabilirsiniz bazıları dumlupınar üniversitesinden arkadaşları hepsinin farklı tarzları var seversiniz diye düşünüyorum
watcher yapılır bi link teşekkür ederim
ilustrasyon ile ilgili http://illustrasyon.deviantart.com/